راسل عزیز میگم من که فکر نمیکنم فرصت کنم به پست های امیر جواب بدم،بیا یکم روی این سفسطه ها(مخصوصا انواع ناشناخته تر) burden of proof و ایر چیزهایی که لازمه بحث منطقیه کمی فعالیت داشته باشیم:)
راسل عزیز میگم من که فکر نمیکنم فرصت کنم به پست های امیر جواب بدم،بیا یکم روی این سفسطه ها(مخصوصا انواع ناشناخته تر) burden of proof و ایر چیزهایی که لازمه بحث منطقیه کمی فعالیت داشته باشیم:)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
آندد جان من نگرفتم دقیقا منظورت رو.میگی لیست توضیح مغالطات درست کنیم؟
یک تاپیک داریم براش اینجا ولی چیز زیادی درش نیست.اگر اینه منظور که فکر خیلی خوبیه منبع خوبی در زبان فارسی براشون نیست.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
سلام عزیز undead_knight
من همون ملینا _نازی هستمااااااااااااااااااااا اااا
Russell (02-15-2013),undead_knight (02-15-2013),yasy (02-15-2013)
خب شاید مشکل از فیلتر شکن باشه. از چی استفاده می کنید؟ بهتره از برنامه تور(Tor Browser Bundle) برای دور زدن فیلتر رو استفاده کنید. بجز این گفته شده: "حداكثر اندازه عكس شما باید 180 در 180 پیکسل و حجم آن 19.5 کیلو بایت (و یا كمتر) باشد." پس چک کنید ابعاد و یا حجم عکس بزرگ نباشه. غیر از این چیز زیادی به ذهنم نمیرسه. اگر نشد میتونید عکستون رو جایی آپلود کنید و بعد Url یا همون آدرس اینترنتی رو تو اون محل مربوطه قرار بدید. شاید درست شد. سایتهای زیادی هستند که میشه عکس رو باهاشون آپلود کرد.
وی پی ان گرفتم
امروز خریدم..والا برنامه تور ندارم ...
این حجم آواتور هم بنظرم کمه،حالا دوستان واردتر اومدند صحبت میکنیم محدودیت کمتر بشه.مخصوصا که مسابقه آواتور هم قراره شروع کنیم.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
اینجا میتوانید برنامه را به رایگان دانلود کنید.
هم امنیت بسیار بالاتری از vpn دارد و هم استفاده از آن بسیار آسان است.
Tor Project: Anonymity Online
اینجا را هم مطالعه کنید بد نیست،در کل جای نگرانی و ترس ندارد ولی امنیت خود را در اینجا بسیار امکان جدی بگیرید، بسیار مهم است.
شگردهای ناشناس ماندن و دور زدن فیلترینگ
سپاس راسل عزیز
Russell (02-15-2013)
کافر گرامی چندیست دستی در هیئت محبان نقی نمیبرید؟
ما را که هیئتی کردید....:))
هماکنون 56 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 56 مهمان)