به به، به تعریف و تمجید از جیش العدل هم رسیدید!
اسیر کردن سرباز وظیفه از همه جا بی خبر هم شد مبارزه با ج.ا!
یکی هم بیاد اینجا تخم های القاعده رو ستایش کنه که با بزرگترین قدرت نظامی-جاسوسی-اقتصادی دنیا در افتادند!
در افتادن با ج.ا که هنر نیست،گروه های قاچاقچی هم بعضا مبارزات خوبی با ج.ا میکنند،با کشتن نیروی انتظامی!
جیش العدل دقیقا چطور به "سرنگونی" ج.ا کمک کرده؟اتفاقا این جور حرکات تروریستی اونها رو حتی پیش چشم مردم عادی منفور میکنه!
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
کجا گفتم اخلاق ؟ من گفتم قانون!
لطفن تحریف نکن سخن من رو.
اتفاقن من اصلن با اسلامیستها مشکلی ندارم! من با جامعه ای کار دارم که زمینه ساز ایجاد اسلامیست میشه. اسلامیست کارش ترور و آدمکشی و کثافت کاریه.
من کجا گفتم هر کسی داخل ایران است مزدور است ؟ نشان بده و اگر نتونستی انقدر جرات داشته باش که عذرخواهی کنی.
ندیدن مادربزرگ با کسی که دارد جان میدهد و نمیتوانی ببینیش یکی نیست.
در ثانی مگه چند نفر از تمام ایرانیهایی که در ایران زندگی میکنند زندگیشون روی هواست ؟ چند نفر رو تروریستها گروگان گرفتند ؟
در ضمن اگر یک دور با دقت نوشته های من را بخوانی گفته ام یکی کمتر هزینه میدهد یکی بیشتر! قطعن کسی که در ایران هست هزینه بیشتری میدهد.
فشار روانی که به مادر من در این باره اومد کارش رو کشوند به قرص های اعصاب و یک سکته مغزی که از ماتحت شانس آوردیم چیزی نشد. تو اسم این رو هزینه نمیذاری ؟
همونهایی هم که مشکل مالی و بدبختی دارند هم میتونند بیاند بیرون! مگه خارج فقط اروپاست ؟ تا ترکیه رفتن خرجش همش 100 هزار تومانه! قاچاقی بخوای بری میشه 1 میلیون تومان.
همون بابا گفته بود که اینهایی که میگند اینجا اخیست نیایید آدمهای درستی نیستند! وگرنه اون بابا هنوزم سر حرفشه و میگه بیاید چون از ایران بهتره ولی ذهن تو این که این طرف هم به اندازه خودش گه است و باید به خاطر بودن درش هزینه داد را ترجمه میکنه به چیزی که بالاتر نوشتی!
تو یک دهم کارهایی که من کردم رو با اسم و رسم خودت بکن اگر تونستی توی ایران باقی بمونی و کاری به کارت نداشتند من هم بر میگردم.
در ضمن اینجا از ایرانِ امروز خیلی بهتر است خیالت راحت. خواستی بیایی فقط یک ندا بده تا کمکت کنم. به غریبه هاش کمک کردم تو که دیگه یه کوچولو آشنایی.
شما داری حکومت ایران رو با حکومت اسرائیل مقایسه میکنی! که این دو تومنی صد با هم فرق دارند.
اسرائیل برای یک شهروند گمشده اش 10 میلیون دلار جایزه گذاشته! جمهوری اسلامی کجا از این غلطها کرده ؟
جمهوری اسلامی به تخمش هم نیست جان هر ایرانی در هر گوشه جهان. اسرائیل برای تک تک شهروندانش ارزش قایله و حاضره به خاطرشون دست به هر کاری بزنه.
معلومه اگر چنین اتفاقی در اسرائیل بیوفته هرگز حرفی از هزینه بابت وجود حکومت اسرائیل زده نمیشه.
چرا دارد!
میخوای تاثیراتش رو بدونی ؟
بخشی از تحریمها گریبان ایرانیان اینور را هم گرفته.
یک ایرانی ولو شهروندی اینجا را داشته باشد به خاطر ایرانی بودنش در برخی رشته ها حق تحصیل ندارد.
باز کردن یک حساب بانکی در اینجا برای یک ایرانی مانند رد کردن هفت خوان رستم میماند فقط و فقط به خاطر اینکه ایرانیه! بدون حساب بانکی هم اینجا تقریبن هیچ کاری نمیتونی بکنی!
اداره پست پاسپورت و اوراق هویت ایرانیان چه پناهندگی چه ایرانی را به رسمیت نمیشناسد و تمامی سرویسهایی که منجر میشود به احراز هویت از دسترس ایرانیان خارج است (که کم هم نیستند و البته مهم هم هستند! مانند احراز هویت برای تحویل اسناد مالیاتی و ...) تا زمانی که شهروندی آلمان را بگیرند!
و خیلی مسایل دیگه که فقط به خاطر ایرانی بودن برای اینطرفی ها هست فقط و فقط به خاطر وجود منحوس جمهوری اسلامی.
چرا وجود جمهوری اسلامی روی زندگی ایرانیان این طرف هم تاثیر داره زیاد هم داره ولی همون طوری که قبلن هم گفتم هزینه اش قابل قیاس با ایرانیان داخل نیست ولی صفر هم نیست.
من یک زمانی داخل ایران بودم تمام زندگیم (وقتی میگم تمامش یعنی همه اش 100% اش) رو از دست دادم (یعنی آقایونِ حکومتی به خاطر کارها و فعالیتهایم مصادره فرمودند) خودم رو هم میخواستند بگیرند معلوم نبود چه بلایی سرم بیاد. فرار کردم اومدم این طرف با پول قرضی از این و اون و تا 5 سال اول کار میکردم بدهیم رو پس میدادم. بعدش کم کم اوضاع رو به راه شد.
من یک هزینه خیلی خیلی سنگین رو دادم چیزی که الان دارم رو به دست آوردم ازش هم راضی هستم ولی خوشحال نیستم. اینجا هم خیلی بهتر از ایرانه ولی ناتوانی در بازگشت به ایران حتا اگر هرگز هم نخوای برگردی خودش یک فشار روانی بزرگه که همیشه روته. بالاتر هم همین رو گفتم :
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
تکلیف آنهایی که برای نجات جانشان از ایران فرار کرده اند چه میشود ؟
همسلولی فرزاد کمانگر دوست من هستش. اگر ایران مونده بود الان اعدامش کرده بودند. خیلی هم وطن دوسته ولی دو بار فرار کرد! یک بار از زندان یک بار از ایران! نه دست به اسلحه شده بود نه کسی رو کشته بود نه قاچاق کرده بود! فقط با ولایت آغا رسمن مخالفت کرده بود و سخنرانی کرده بود و ...
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (03-14-2014),Theodor Herzl (03-15-2014)
ویرایش از سوی کافر_مقدس : 03-15-2014 در ساعت 12:48 AM
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
گوز به شقیقه چه ربطی داره؟ کسی که مبارزه مسلحانه میکند مسلما شخص شجاعی هست ، انسان بی خایه مبارزه مسلحانه نمیکند! حالا هرکه که شجاع باشد که لزوما آدم خوبی نیست. یک نفر که در زیر زمین به سمت بیت رهبری میگوزد یا از پنجره مستراح الله اکبر میگوید و اسم آن را میگذرد مبارزه شخص بزدلی است . شما هم از کجا میدونی سرباز از همهجا بیخبر؟ همین سربازهای لب مرز یکی با خر مشروب از آن طرف مرز میاورد را میزنند میکشند ، این رو مثلا ببینید یک پاسدار با سرباز هاش ۳۰۰ نفر رو کشته بوده در کردستان! همین کهریزک رو سربازهای وظیفه حفاظت میکردند ، توی اوین همین سربازها خیلی از زندانیها رو کتک میزنند نفرشته هم نسازید شما!
http://www.iranglobal.info/node/26459
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (03-15-2014)
احسنت! احسنت!
اسپاگتی رحمت کند مسعود خان رجوی را ! اگر ایشان زنده بود و این جمله ی شما را می خاند کلی کیفور میشد و شما را تحسین می کرد! شاید هم به خاطر گفتن این جمله ی قصار بسیار زیبا پاداشی برایتان در نظر می گرفت!
از قهرمانان محبوب خود بیشتر برایمان بگویید( مریم رجوی ، بن لادن، عبدالمالک ریگی، ملا عمر! ، ... )
براستی که این ها خایه دارترین انسان های قرن اخیر بوده اند، به خصوص آن اولی!)
ویرایش از سوی کافر_مقدس : 03-15-2014 در ساعت 01:46 AM
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
undead_knight (03-15-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)