ویرایش از سوی مزدك بامداد : 11-15-2013 در ساعت 12:16 AM
خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
پدرجان وقتی انگیزهیِ چمبرلن از دادن چک و باقی امتیازات این بوده که او اساسا از هیتلر حمایت میکرده چرا که به او در مقابل شوروی نیاز داشته او با دقت بازی خودش را میکرده و از روی ترس یا صلح جویی آنرا نکرده، مغلطهیِ سیاه و سفید هم چیز دیگریست پیرامون اخلاقی کردن و ربطی به آنچه گفتیم ندارد !!
برای هوش شدن بهتر در همان مثال شترنگ یا طرف بازی حساب شدهای دارد میکند در راستای بازی دادن طرف مقابل یا از روی احساس ترس یا صلحجویی بطرف مقابل امتیار میدهد، ایندو متناقض هستند و شما به فراخور حال از هر دو استفاده کردهاید، به این سخنان میگویند متناقض !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (11-15-2013)
من آن مطلب را در پاسخ به مطلبی در کسری گفتم و یکبار هم مجدد توضیح دادم کخ البته گویا لازم ندیدید آنرا بخوانید.من لازم نبود به رفتار نازیها با اسیران شوروی اشاره کنم چون مطلب دیگری بود.البته نیمایی شما در پهلوان پنبه نکردن و بیان اینکه مردن سربازان اسیر یک طرف "مردن مانند برگ خزان است" و همان آن توسط رفقا "ندادن شکلات" بهتر از این نمایان نمیشود !!
و البته شایان ذکر است که این اعمال مانند بیگاری کشیدن از اسیران و زجرکش شدن آنها در بدترین شرایط در اردوگاه کاراجباری (آنهم بعد از پایان جنگ) و هلوکاست و نسلکشی و... که با خونسردی و سر فرصت و با کنترل انجام میشود رذالت محض است و بیان اینکه طرف مقابل یا فلان کس هم آنرا انجام داده چیزی جز فرافکنی و مغلطهیِ خودت هم بدی چیزی نیست، البته من مطمئنم که شما کاملا متوجه هستید !
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (11-15-2013)
Anarchy (11-15-2013)
من یکبار دیگر تکرار میکنم، گفتهم "بیگاری کشیدن بیرحمانه تا سر حد مرگ آنهم با خونسردی" و کشتار سیستماتیک آخرین تلاش شما برای تحریف سخن من بود و پهلوان پنبه؛ البته خود عمل و مدارک موجود است و سخن گفتن از ناممکن بودن آنچه گذشته بخاطر "نبودن انگیزه" بسیار جالب است، بگمانم بقیه هم در کمپ کار اجباری نازیها خودشان حساس بودند مردهاند و بسود نازیها بوده نیروی کار مفت داشته باشند، پس بیگاری تا مرگ نبوده فقط هوا زندانیان آب به آب شده بودند خودشان میمردهاند !!
بنگرم تا همینجا کافی باشد، سپاس از شما !!
حواستان باشد چه آرزو میکنید !!بروید
تاریخ بخوانید.
sonixax (11-15-2013),undead_knight (11-17-2013)
ویرایش از سوی مزدك بامداد : 11-15-2013 در ساعت 11:42 AM
خب پس بالاخره بجای سخن پراندن از ایندر و آندر و پیوست کردن عکس از رومل و... تصمیم گرفتید از صحرای کربلا بازگردید.
اینکه آمار جنایت نازی ها وحشتناکتر از شوروی بوده نشان از بیرحمی و رذالت چندبرابری نازیها میدهد، نه اینکه آمار بیش از 30 درصد تلفات زندانیان چیزی ست عادی و چون شوروی پول و نان نداشته اینطور شده،برای فهم وخامت وضع بنظر میرسد لازم است یادآوری کنم که تلفات اسیران آمریکایی دربند ژاپنیها، آنهم در هنگام جنگ نه پس از آن حدود 27% بوده.همچنین من هیچکجا نگفتهام علت این طور بیگاری کشیدن تنفر عمو استالین بوده، آنچه من گفتم بیگاری گرفتن خونسردانه و توجه نکردن به وضع زندانیان و معادل بودن ارزش جان انسانها با پشم بوده.رفتار با زندانیان آلمانی توسط آمریکاییها و بقیه متنقین مخصوصا در پایان جنگ و بعد از برملا شدن جنایات نازیها چندان خوب نبوده ولی باز هم به گرد این اعداد نمیرسد.
اینرا بجز گفتن به من سعی کنید بیشتر برای خودتان تکرار کنید به حالتان کمک میکند، هر کس جز آنچه ما میگوییم میگوید یا سگ امپریالیسم است یا فریب آنها را خرده یا... !!
لینک بزبان آلمانی را من چکار کنم؟
و دو خط ترجمه کردن از یک تاریخشناس آنهم دربارهیِ از روی کینه نبودن بیگاری کشیدن نشان میدهد بیگاری کشیدنی در کار نبوده؟ (که این هم تنها ادعاست و توسل به مرجعیت و اینکه هر کس تاریخدان و غیره جز این میگوید مغرض است و خر است و... )
البته رفتار نازیها با سربازان اسیر شوروی از روی ایجاد ترس و کینه بوده، ولی همانطور که بالا هم آوردید و بخوبی توضیح دادهاید که چگونه بیگاری کشیدن میتواند از روی کین نباشد و بخاطر دلایل دیگری مثل پشم بودن جان اسیران برای آنان باشد، سپاس از ساده کردن کار ما !!
خیر من غلط بکنم چنین کاری کنم !! یک مناظره از شما دیدیم و روشن شدیم (برای ما بیشتر از کافیست)، شما ماشالاسپاگتی انگیزهیِ شهادتطلبی بالایی دارید و و سرعت تولید مطلب خلاص و تایپتان هم بسیار بالاست !!
مخاطب اولیه من قبل از حملهیِ انتحاری شما کسری بود و من قصد خاصی نداشتم، البته بحث با شما بسیار برای من روشنگر بود و باعث شد دید من دربارهیِ کنشها و مفاهیمی مانند فرومنویسی، خردورزی و ایدئولوژی و حتی اسلام بسیار بازتر شود، سپاس از شما از این بابت !!
sonixax (11-17-2013)
ویرایش از سوی مزدك بامداد : 11-18-2013 در ساعت 01:20 AM
Mehrbod (11-18-2013)
شوروی از آلمانیها بیگاری کشیده؟ من بودم همه اسیران ورماخت و اس اس را از تخم آویزان میکردم. جنگ جهانی بوده است ، همین سربازان ورماخت اگر نبودند هیتلر چگونه لهستان ، فرانسه ، اتریش ، هلند و اینجاها رو میگرفت؟ این عکس رو میبینید ، اینها جای چنگ زدن افراد در اتاق گاز اشویتز است که گرفتم. حالا سرباز ورماختی که رفته لهستان را گرفته که اس اس بیاید اشویتز را برپا کند ، ناله میکند که چرا شوروی بجای ۲۵ میلیون کشته و ویرانی تقریبا ۱۰۰% شوروی از ما بیگاری میکشد کشور خود را بسازد؟
"A Land without a People for a People without a Land"
kourosh_bikhoda (12-01-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)