دوستان من هم بروم بخوابم،شب همگی بخیر.
دوستان من هم بروم بخوابم،شب همگی بخیر.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
هووووووووووووو چه وحشتناکه
هیچکی جز خودم تو سخنگاه نیست!!
اتاق هم که تاریک...
احساس میکنم یکی از پشت سر به پَس ِ گردنم خیره شده
بختکی جنی چیزی نباشه یوقت ناکام از دنیا بریم...فعلن...خدافز
آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!
mamad1 (02-13-2013)
SAMKING (02-13-2013)
الیس من زود تر از 4 صب نمیخوابم این روزا
و زودتر از ساعت 11 صبح هم بیدار نمیشم
کلاس هایی که ساعت 8 صب دارم خود به خود از گردونه برنامه های من حذف میشن
رویا هم نمی بینم
کابوس گاهی وقتا
دیشب خواب دیدم دارم یکی از دوستامو سیگاری میکنم
خواهرش منو دید و گرفت به باد فحش که داداشمو فاسد کردی
جالبه که تو دنیای واقعی اولین نخ سیگاری که کشیدم رو همین دوستم به زور بهم داد
فکر کنم عواقب تا 4 صب بیدار موندنه
با درود به دوستان
میگویم، انگار این احمدی نژاد و باندش خیز بلندی برای انتخابات ریاست جمهوری برداشته اند و بدجوری دارند پایه های قدرت خامنه ای را میلرزانند!
گویا در سخنرانی اش به مناسبت 22 بهمن هم گرد و خاک بلند کرده و سه بار شعار زنده باد بهار سر داده.برخی میگویند این از شعارهاییست که در انتخابات ریاست جمهوری ، اطرافیان احمدی نژاد با آن به میدان خواهند آمد.
نظرتان چیست؟
Russell (02-13-2013),undead_knight (02-13-2013)
محموت فرصت آخرش است و زمان به سود او نمیگذرد برای همین باید هم دم آخری شلوغ کند و هر چه کارت دارد بازی کند.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Dariush (02-13-2013),undead_knight (02-13-2013)
احمدی نژاد تا همین الان هم هزینه هاش برای حکومت و ولایت فقیه بیش از سودهاش بوده ولی اینکه تا به حال به سرنوشتی مشابه بنی صدر در یا حتی بدتر دچار نشده به خاطر هوشمندی و بی پروا بودنشه.
خیلی در مورد نتایج انتخابات مطمئن نیستم ولی بعید میدونم به این راحتیا بتونند پای احمدی نژاد و دارودستش رو از دولت کوتاه کنند:)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
من فکر میکنم این نزاع در نهایت به نفع مردم خواهد.در این تفکر میخواهم قدری افراط کرده و طرفدار احمدی نژاد شوم!
هماکنون 38 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 38 مهمان)