بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
راسل جان من اینو پیدا کردم:
پرسش و پاسخ : دختران باکره در بهشت
اینو هم ببین واقعا این دین اسلام خیلی باحاله:پرسشبا سلام بنده در پی منبع حدیث "باکره ها مستقیماً به بهشت می روند" که ظاهراً منسوب به پیامبر، صلی الله علیه و آله، می باشد؛ هستم، لطفا راهنمایی فرمایید.
پاسخ
آیات و روایاتی که از حال بهشتیان خبر می دهد؛ شرط رسیدن به بهشت را عمل صالح، بیان نموده اند. حال فرقی نمی کند که مکلف سیاه باشد، یا سفید. باکره باشد یا غیر باکره.
البته چند روایت مرتبط با مبحثی که شما سؤال کردید؛ وجود دارد:
1- «پیرزنی از انصار به پیامبر اسلام، عرض کرد: از خدا برای من بهشت را طلب کن. حضرت فرمود: زنان پیر، داخل بهشت نمی شوند. آن زن گریست. حضرت خندیدند و فرمودند: جوان و باکره می شوند و داخل بهشت می شوند»[1]
2- در کتاب اطیب البیان، ذیل آیه شریفه «وِلْدانٌ مُخَلَّدُونَ: اهل بهشت همیشه به حالت جوانی و زیبایی، باقی هستند. پیری و شکستگی در آن ها نیست» از جمله مزاح های پیغمبر صلی الله علیه و آله، نقل کردند که روزی فرمود: پیر مردان بهشت نمی روند؛ سیاه پوستان بهشت نمی روند و کوران نیز بهشت نمی روند. این باعث نگرانی جمعی شد. فرمودند: پیران جوان می شوند؛ سیاه پوستان سفید پوست می شوند و کوران بینا می شوند و بهشت می روند. حتی طعام و میوه و شراب بهشتی تمام به حالت اولی باقی هستند، تغییر پیدا نمی کنند. حتی حوریان بهشت، همیشه باکره و جوان هستند. عمارت ها و قصرها و فرش های بهشتی و البسه اهل بهشت، کهنگی و خرابی و افسردگی ندارند. دنیا دار تغییر، است و آخرت تغییر پذیر نیست.[2]
پی نوشت:
[1] منتهی الآمال فی تواریخ النبی و الآل ،ج1، ص 76.
[2] أطیب البیان فی تفسیر القرآن، ج13، ص 326.
میرداماد - وضعیت زنان در بهشت
1 ـ اما زنی که قبل از ازدواج وفات نموده الله تعالی او را به عقد مردی از مردهای اهل دنیا که در بهشت جای دارد در می آورد . با استناد بکلام رسول الله صلی الله علیه وسلم : (در بهشت هیج مجردی وجود ندارد.) بروایت از مسلم
شیخ بن عثیمین می گویند : زمانی که زن در دنیا ازدواج نکرده باشد الله تعالی او را به عقد کسی که در بهشت برای او خنکی چشم باشد در می آورد و نعمتهای موجود در بهشت تنها خاص مردان نیست و ازجمله نعمتهای بهشت ازدواج کردن است .
مهربد ترولهای من و خودت در تاپیک «سکسولوژی» را به جستار «حقوق زنان» منتقل بکنیم بهتر نیست؟
زنده باد زندگی!
این هم میهن یه چیزیش شده.
معلوم نیست کی به کیه.
مدیر بزرگ از من میپرسه که چه تهمتی بهت زدن،جواب که میدم مدیرکوچیک حذف میکنه.
معلوم نیست باید به کدوم سازشون رقصید!
چقدر من تاپیک عکسهای حیوانات رو دوست دارم :-) خستگیم از تنم بیرون رفت با دیدن عکسها
من بعضی وقتها بچه کوچیک خوشگل میبینم میخوام بخورمش ایا این حس طبیعی!!!یک بار نزدیک بود خواهر زاده رو بخورم مثل گربه گونش رو گاز گرفتم جای دندونهام ماندفکر کنم ما انسانها قبالنها ادم خوار بودیم-----
عاقبت خاک گل کوزه گرانیم نازنین
این کاربر شیلا فقط ادعای آدم خواری نکرده بود که این نیز اضافه شد.
"A Land without a People for a People without a Land"
زندگی جهان سومی را با غرب نباید مقایسه کرد ، استانداردهای مردم فرق میکند در بدترین حالت زندگی در یک جامع کاپیتالیستی شرایط از %۹۵ زندگی مردم در ایران بهتر است. اینجا ظرف بشورید ماهی ۱۵۰۰-۱۶۰۰ دلار درامد دارید که با دلار امروز میشود ماهی بالای ۵ میلیون! سیاست مداران اینجا هم وقتی میبینند مردم اینجوری care میکنند نسبت به اوضاع دیکتاتور نمیشوند و یک سطح زندگی قابل تحملی را مردم دارا میشوند و شرایط پیشرفت فراهم میشود، البته در مورد این تظاهرات به زور یک دوست دختر آن زمان رفتم دیگه مجبور شدیم
"A Land without a People for a People without a Land"
هماکنون 58 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 58 مهمان)