درك این همه ساده لوحی واقعا سخته یادمه من بچه هم بودم وقتی همچین چیزایی میخوندم یا میگفتن اطرافیان میرفتم نوار قرآن میذاشتم هی سعی میكردم لرزه بر تنم بیفته نمیفتاد:))
والا آهنگ های adele بیشتر لرزه میندازه:))
درك این همه ساده لوحی واقعا سخته یادمه من بچه هم بودم وقتی همچین چیزایی میخوندم یا میگفتن اطرافیان میرفتم نوار قرآن میذاشتم هی سعی میكردم لرزه بر تنم بیفته نمیفتاد:))
والا آهنگ های adele بیشتر لرزه میندازه:))
Mehrbod (02-26-2013),undead_knight (02-26-2013)
از خدا نمیترسید از مار كه میترسید!قبرمومن: هنگامیکه مومن را در قبر می گذارند قبر او هفتاد گز وسیع می شود فرش مخملی پهن کرده و عطر خوشبو براو می پاشند قبر مومن را ایمان و قرآن روشن و نورانی می سازد و او را مانند عروس می آرایند تا آنگاه که محبوب وی اورا بیدار نماید.
قبر کافر: قبر کافر را آنقدر تنگ می کنند تا آنجا که پهلوها و ستون مهره هایش درهم فرومی رود و ماری به ضخامت گردن شتر بر او مسلط می شود که گوشت او را می خورد و فرشته های کر ولال او را با چکش می زنند و صبح و شام او را آتش می سوزانند.![]()
Anarchy (02-27-2013),sonixax (03-01-2013),undead_knight (02-27-2013)
نذرییاب!
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Alice(03-01-2013),undead_knight (03-01-2013)
درخواست ازدواج جن از انسان
تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum > تالارهای موضوعی > فلسفه و منطق > متافیزیک و علوم ماوراء > درخواست ازدواج جن از انسان
هرچند من از فلسفه و منطق در هم میهن ناامید شدم:))ولی خب نکات اسلامیش هم میتونه این باشه که علما به زودی به دنبال احکام سکس ضربدری و ... با اجنه باشند:)))))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
زدن برجهای دوقلو آمریکا دستور مستقیم شیطان بودزدن برجهای دوقلو آمریکا دستور مستقیم شیطان بود 71. Hail! ye twin warriors about the pillars of the world! for your time is nigh at hand.
٧١ . درود! شما جنگاوران دوقلوی اطراف ارکان جهان! چرا که زمان شما نزدیک، در دسترس است.
کتاب شریعت
نوشته جن گیر بزگ آلیستر کرولی
آلیستر همونیه که بوش تو یه مصاحبه از اون به عنوان جد نامشروع خودش یاد میکنه و به این مطلب افتخار هم میکنه
کتاب یاد شده در یکی از اهرام مصر توسط جنی به آلیستر دیکته شده.
این کتاب مبنای کار ماسونها است.
دستورات این کتاب مو به مو در حال اجراست.
همه دیدیم که چطور با ترکوندن این دوقلوها به کشورهای اسلامی حمله شد و جان و ناموس مسلمین مورد تعرض قرار گرفت.
دستورات بعدی در حال اجرا است.....
دستور کشف حجاب،کشتن مسلمین،از بین بردن اعتقادات و....
که انشاء الله در پستهای آینده خواهم آورد.
![]()
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (03-19-2013),Mehrbod (03-19-2013),undead_knight (03-19-2013)
Anarchy (03-20-2013),Mehrbod (03-19-2013),Soheil (03-26-2013),sonixax (03-20-2013),undead_knight (03-19-2013)
راسل جان البته کتاب خاطرات مستر همفر به احتمال خیلی زیاد تخیلی هست و چنین فردی وجود خارجی نداشته....این کتاب مثلا برای این نوشته شده که بگن فرقه وهابیت ساخته و پرداخته انگلستان هست!!
Memoirs Of Mr. Hempher, The British Spy To The Middle East - WiKi
iranbanoo (03-25-2013),Russell (03-20-2013),Soheil (03-26-2013),undead_knight (03-20-2013),yasy (03-20-2013)
خودکشی خر پیغمبر اسلام متن از اصول کافی
خودکشی الاغ رسول الله ،عفیر،براثراندوه جانکاه فراق بعد ازرحلت پیامبر(ص)
((عکسی احتمالی از عفیر))
روایت های عفیر (الاغ پیامبر (ص)
امیرالمومنین علی (ع) می فرمایند :اولین چهار پایی که فوت کرد عفیر الاغ پیامبر (ص) بود,لحظه ای که پیامبر از دنیا رحلت نمود,آن الاغ افسارش را پاره کرد و دوید تا به لب چاه بنی خطمه در منطقه قباء رسید و خودش را درآن چاه پرت کرد چاه به قبرش تبدیل شد امیرالمومنین (ع)فرمود :آن الاغ با پیامبر حرف می زد و می گفت:همراه با پدر و مادرم به فدایت گردم, پدرم از پدرش او هم از پدرش بزرگش و او هم از پدرخود برایم نقل کرد که همراه با پیامبر خدا نوح(ع) در کشتی بوده که حضرت نوح (ع) برخسته و دستش رابر پشت وی کشیده و فرموده :از نسل این الاغ الاغی به دنیا می آید که سرور و خاتم پیامبران بر وی سوار می شود عفیرمی گفت :سپاس خدایی را که مرا چنین الاغی قرار داد .
((اصول کافی جلد 1 صفحه 184 کتاب الحجة))
iranbanoo (03-25-2013),undead_knight (03-20-2013),yasy (03-20-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)