sonixax (10-15-2013)
به نظر من این یک مزیت است !
آتش نشانی دولتی اگر در آلمان بیاید در خاموش کردن آتش بزند بقیه خانه ات را که هنوز گرفتار آتش نشده به فنا دهد کاری از دستت بر نمی آید .
ولی در آمریکا میروی سو میکنی خسارت میگیری .
شخصن دوست دارم پول بدهم خدماتی که لازم دارم را بخرم تا اینکه به زور ازم پول بگیرند و خدماتی که لازم ندارم و یحتمل هرگز ازشون استفاده نخواهم کرد رو به زور بهم ارایه بدهند اون هم تازه در بدترین شکل ممکن نسبت به خدمات غیر رایگان .
ما در اینجا یک سیستمی داریم به نام ADAC که اگر ماشینت در هر جای EU خراب شود با هلیکوپتر و تانک و قطار و جت و ماشین و ... می آیند و ماشینت را درست میکنند میروند ، اگر تعمیر شدنی نباشد به بهترین شکل تا نزدیکترین تعمیرگاه رسمی یا هر جایی که خودتان بگویید ماشین شما را میبرد و حتا یک ماشین دیگر در اختیارتان میگذارد که برگردید ولی کسی که میخواهد این را داشته باشد باید آن را جداگانه بخرد . اگر هم خرابی بیشتری به بار بیارند تمام خسارتت رو میدهند .
در قبالش اگر گیر کنی و به این سرویس مفتی های مزخرف دولتی زنگ بزنی میاد یه قلاب میندازه زیر ماشین جلوبندی رو سرویس میکنه میبره تا نزدیک ترین تعمیرگاه یا پارکینگ و بعد هم بای بای . علی میمونه و حوضش
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Reactor (10-16-2013)
دوست گرامی، ADAC یک idealverein هست که در پی سود نیست , گروهی درست شده! . و از آنجا که کمابیش همه ی
خودرو داران (18mio) در ان هموند هستند با فی هموندی سالانه ی اندکی ، میتواند یاری های خوبی به پنچرشدگان بدهد!
هر شرکت خودویژه ی دیگر که نیکیاری هایی بردوش گرفته، شیره ی آن را کشیده و درست کار نکرده،
مانند سامانه ی کهربا رسانی آمریکا که فرسوده است، چون سرمایه دار شیره گاو را کشیده ولی جو نداده بخورد!
ADAC – Wikipedia
Idealverein – Wikipedia
•
خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
sonixax (10-15-2013)
sonixax (10-15-2013)
بنظر بنده میاد که سرمایه داری یک نظام طبیعی تریه که نظارت کمتری روش نیاز هست (تا بقا و قدرت/پیشرفت پیدا کنه؛ بحث عدالت نیست) و شکنندگی کمتری داره نسبت به کمونیسم.
کمونیسم باید تفهیم بشه، و روش نظارت و هوشیاری همگانی و همیشگی باشه (حداقل در دنیایی که دشمن های قوی متعددی داره).
ولی سرمایه داری به طبیعت و قانون جنگل نزدیکتره و همه بطور مستقیم اون رو درک و اجرا میکنن.
سرمایه داری فقط نیاز داره بعضی از مسائل و بخشهاش که نظارت و کنترل نیاز دارن مدیریت بشن. بقیش بصورت خودکار پیش میره.
پس سرمایه داری نظام بهینه تر و دارای شکنندگی کمتری است.
sonixax (10-15-2013)
خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
sonixax (10-16-2013)
هماکنون 3 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 3 مهمان)