مهربد به نظرت تکنولوژی چیزی زنانه یا مردانه هست؟
مهربد به نظرت تکنولوژی چیزی زنانه یا مردانه هست؟
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
ویرایش از سوی Mehrbod : 01-11-2014 در ساعت 04:48 PM
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
کس دیگه نظری نداشت؟!مهربد که فعلا حال نداره،کنجکاوی من هنوز سرجاشه ها:))
Tacitus-
The Spearhead — Piercing the Shield of Ignorance PUA Training - Become A Pick Up Artist And Pick Up Girls - Mastery With Women and Dating A Voice for Men – Humanist Counter-Theory in the Age of Misandry Men Going Their Own Way Forums. - Latest Articles و یکی دو سایت دیگه که یادم نمیاد رو یه بار دوره کنی میتونی با شنیدن ف تا فرحزاد که هیچه تا فلوریدا هم بری! :)) البته شخصا به "پائل" در "اِ وویس فور من" ارادت عجیبی دارم:)) man boobz | misogyny. I mock it. اینجا هم میتونی بری که یه فمنیست کالکشن بامزه ترین جملات و استدلال های آنتی فمنیست ها رو جمع کرده. فقط اینکه تنبلی نکن زبانتو قوی کن:))
Tacitus-
Alice(02-02-2014)
Philo (02-02-2014)
Anarchy (02-02-2014),kourosh_bikhoda (02-02-2014),Ouroboros (02-02-2014),sonixax (02-02-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)