دوستان من جستارهایی که آخرین بار چندسال پیش پست خوردهاند را در بخش آخرین ارسالها میبینم!
دوستان من جستارهایی که آخرین بار چندسال پیش پست خوردهاند را در بخش آخرین ارسالها میبینم!
زنده باد زندگی!
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
البته اگر سایتتان فیلتر نبود یقیناً کاربران بسیاری نیز داشت ...
این بحثِ فیلتر و فیلترشکن وغیره هم واقعاً معضلیست ...
تقریباً اینروزها به دغدغه ی هر ایرانی تبدیل شده است ...
شوربختانه برای نگارش به زبان انگلیسی من با دشواری مواجه هستم!
هم ترازی(alignment) نوشتارهایم به درستی نمایش داده نمی شوند و سود بردن از تگِ [ltr] هم برایم بی ثمر بود!
...و به این موجودات دوپا بگو: آن ارادهای است مهیب که قدرت آن مهلک است!!
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (09-22-2012),Rationalist (09-22-2012),Russell (09-22-2012),sonixax (09-22-2012)
مهربدِ ارجمند، نوشتارِ خودتان در اینجا ترازبندی درستی دارد؛ چگونه آن را تنظیم نمودید؟
—مزدک بامداد
درود.
تاکنون چندین بار رمز ورود من در دفترچه توسط فردی ناشناس تغییر داده شده!!! در چند سایت دیگر هم همین طور.
آیا امکان دارد با ویبولتین تماس بگیرید و افزونه ای نصب کنید که آی پی و ساعت های لاگین و لاگ آوت را برای کاربر بصورت تاریخچه نشان بده؟ مثلا :
login 2012/09/24 8:35 PM 45.46.47.48
logout 2012/09/24 9:55 PM 45.46.47.48
همچنین اگر رمز را تغییر دادند ایمیل زده شود؟
جناب مهربد در صورت امکان یک فونت نستعلیق هم اضافه کنید به سایت
نوشتن با نستعلیق باحاله
—مزدک بامداد
هماکنون 8 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 8 مهمان)