تقریبن دارند نصف دنیای عادی رو اداره میکنند! نه دنیای انحصاری، امنیتی و فوق حرفه ای رو!
این طوری جا افتاده که لینوکس سیستم عامل حرفه ای هاست! در صورتی که این تصور از بیخ غلطه!!
یک گرافیست حرفه ای با لینوکس کار نداره! یک گیمر حرفه ای با لینوکس به شکل مستقیم کار نداره! یک برنامه نویس حرفه ای هم حتا بیشتر از اینکه با لینوکس کار داشته باشه با ویندوز و مک و IOS کار داره! (با تخفیف اندروید رو هم بذارید توش که لینوکس بیسه)! یک موزیسین حرفه ای با لینوکس کار نداره! یک حسابدار حرفه ای با لینوکس کار نداره!! در زمینه های تکنیکی هم تقریبن همین طوریه! مثلن یک مهندس مکانیک با لینوکس کار نداره!!! یک مهندس برق یا الکترونیک کمتر با لینوکس کار داره!
ولی لینوکس به خاطر اینکه یک کرنل سبک هست در خیلی جاها هم حضور داره! از مایکروویو بگیرید تا ماشین لباس شویی و تلویزیون و ...
حالا چرا من لینوکس رو مثال زدم ؟! چون بیشترین استفاده رو در دنیای آزاد داره و بقیه تا این حد مورد استفاده قرار نمیگیرند.
جالبه که شما نمیدونید همین نرم افزارهای آزاد! وقتی در یک دستگاه به خصوص استفاده میشند دیگه آزاد نیستند!!!! یک دفعه ای انحصاری میشند! به طور مثال شما دسترسی به سورس کد خیلی از Embed Linux ها که توی دستگاه های مختلف شرکتهای مختلف استفاده میشند نداری! دسترسی به سورس کد فرمور پلی استیشن که یک توزیع FreeBSD هست نداری! پس خیلی نباید به خودت بگیری که Orbis OS نرم افزار آزاده!!!! چون نیست!
جان نه! دیوید :))
چرا کرسی شعر به هم میبافی اخوی ؟! دست کم برو تاریخچه لینوکس رو بخون ببین از کجا شروع شده!!!
خوشت میاد کرسی شعر ببافی به هم ؟ :))
من میدونم کسی که هی ادعا میکنه رشتم اینه رشتم اونه قدر بوق حالیش نیست! در مورد شما هم تا حالا این نظریه به قوت خودش باقیه و حتا ثابت شده :))
باقی هم که مثل همیشه حرفهای بی سر و ته و بی ارزش! فکر میکنی با زیاده گویی حرفت ثابت میشه. خودت رو خسته نکن بیخودی جانم.
هر چیزی که کمونیستی باشد! کمونیستیست! عَمام ره :))
حضرت عالی هنوز نمیدونی چه طوری فکر میکنی!! توی توهم زندگی میکنی! از عَرزشهای کمونیستها (اون هم بیضش) آویزون شدی و خبر نداری!!! بعد که کسی بهت میگه به جای اینکه به فکر فرو بری ببینی چرا تفکراتت کمونیستی خطاب میشه فوری گارد میگیری! که البته در مورد شما چیز عجیبی نیست! چون برای یاد گرفتن بحث نمیکنی! برای خالی کردن عقده بحث میکنی و مدام میخوره توی برجکت ولی از رو نمیری! دست کم پشتکاری که داری تحسین بر انگیزه :))
جان نه باراک!
بالاتر برات لینک دادم! و بله که منظورم دسکتاپه!!!
تمام بحث من در مورد لینوکس اینه که نتونسته کاربرپسند باشه! بعد شما هی میری توی جاهایی که دوزار ارزش بحث کردن نداره و میخوای از طریق اونها ثابت کنی نه خیر این طوری نیست!!!!
چیزی که کمتر از 2% بازار رو در اختیار داره اسمش موفق نیست جانم! اینها رو هم باید بهتون یاد داد!!!
متخصص جان! به جای اینکه هی بری از این ور اونور کپی کیلویی کنی برو واقعن یک مقداری یاد بگیر! بیا توی واقعیت! کسی که میگه یک سیستم عامل با کمتر از 2% بازار یکی از موفق ترین سیستم عاملهای دسکتاپه مرزهای هپروت رو هم در نوردیده :))
هیتلر هم استدلالهای خودش رو داشت!
آقا دزده هم استدلالهای خودش رو داره که میره دزدی!!!
ربطش هم به من اینه که یک سری الدنگ پیدا میشند و سعی میکنند ماحصل دستاوردهای من رو مفتی بالا بکشند به خاطر چرندیات احمقی مثل این بابا!!! که یک بار یکیشون رو کشوندم دادگاه پدرِ بی پدرش رو درآوردم!!!
خوشبحتانه قانون و اکثریت جامعه طرف این مردیکه بیشرف نیستند!!! شما هم چون پخته خوری و پخته خوری دوست داری از طرز فکرش خوشت میاد!!!
من یک رشته Md5 دادم به جناب متخصص که دیکد بفرمایند!!! نتونستند دارند گریه میفرمایند :)))
شما که مطلع هستی و یک ادعای به این گندگی کردی که میشه با یک لپتاپ معمولی این کار رو کرد! باید بتونی انجامش بدی! سندت هم به درد همون عمه ات میخوره مادامی که نتونی چیزی رو که میگی همه جا هست و تلنگش در رفته و در دسترس همه هست حتا با یک لپتاپ معمولی رو انجام بدی!!!!
پس به جای این همه گریه کردن! یک کلام بگو میتونی یا نه ؟!
پاسخ آری یا خیر هستش نه بیشتر نه کمتر.
باز هم که زدید جاده خاکی متخصص جان! متخصص بیسواد ندیده بودیم که دیدیم :))
در ضمن عدم! نه عمدم!!!
من بالاتر در این باره و چگونگی اش توضیح دادم! بیشتر لازم نیست چیزی رو بگم به خصوص برای کسی که ادعا میکنه متخصصه ولی وقتی بهش میگیم خوب کامپیوتر رو روشن کن میگه دیگه نه تا این حد :)))
آقای متخصص شما یک ادعایی کردی!
ادعا : میشه با یک لپتاپ معمولی هم هش Md5 رو شکست!
پرسش : هشی که در بالا آمده را بشکنید لطفن و رشته ای تحویل بدهید که MD5 اش بشود همان! (حالا دقیقن هم همون رو ندادی مهم نیست)
پس به جای گریه زاری و پاس دادن به این و اون کاری که ازت خواسته شده رو انجام بده! یا اگر نمیتونی مرد باش بگو نمیتونم و کُس گفتم :))
من بالاتر براتون اساس کار RSA رو گذاشتم! RSA در حقیقت یک فرمول ریاضیه! که به شکل یک الگوریتم پیاده سازی شده!!
در تئوری با سرعت و زمان به اندازه میشه با کوشش و خطا کلید رو پیدا کرد! پس قدرت پردازشی نسبت مستقیم داره با کم شدن زمان جهت پیدا کردن کلید!!
در ضمن میدونیم که RSA دست کم یک بار با تکنولوژی های فعلی جعل شده! (توسط جمهوری اسلامی ایران) حالا چه قدر ادعای کومودو در مورد شیوه جعلشون حقیقت داره (به خاطر مسایل اقتصادی) یک طرف! روشی که واقعن انجام شده یک طرف دیگه!!!
میدونید و بعد میگید لینوکس امنه چون یوزر کمتری داره ؟! خسته نباشید واقعن!
چه جالب که نمیدونید جاذبه مصنوعی هم درست کردند :))) تکنولوژیش هم مال عهد بوقه!! چیز جدیدی نیست.
Artificial gravity - WiKi
تازه برعکسش رو هم ساختند :)))
Reduced gravity aircraft - WiKi
شما هنوز نفهمیدی من چی گفتم! بعد هی میای کیلویی مینویس که چی بشه ؟!
اینکه یک وسیله ای خرابی کمتری داره دلیل بر برتر بودن یا کارا تر بودنشه مگه ؟! مگه من جایی همچین چیزی گفتم ؟!
باز که فضایی فکر کردید جانم!
اتفاقن خواستن و تونستند! وزنش هم کمتر شده!!!
البته این یکی سوراخ میشه :)) به جاش در برابر ضربه مقاوم تره.
جالبه که شما تلویزون لامپیت گاز خالی کرده!! ولی LCD ات هیچ وقت آسیب ندیده :)))
مثلن گوشیت تاحالا از دستت نیوفتاده!!! البته بله میدونم شما صد تا محافظ و قاب و ... پیچیدی دورش! برای همین ضد ضربه شده :))
بمب اتمی کوچک درست کردنش از بمب اتمی بزرگ سخت تره!!! (با تراز توان یکسان) این درست مشکلیه که کره شمالی داره و نمیتونه اندازه بمب های اتمیش رو به حدی برسونه که بتونه سوار موشکهاش بکنتشون! برای همین بمب های اتمی که داره عملن به درد نخور هستند چون یا باید توی خاک خودش منفجرشون کنه یا به یک طریقی با وسایل حمل و نقل معمول تر جابجاشون کنه و به مقصد برسونتشون!!!
منبع مطلع شما لابد لئونف روسی بوده :)) این داستانهای من درآوردی از منابع آگاه (رشید توی سریال شمعدانی) رو باور نکنید جانم! بمب اتمی چمدانی رو فقط توی سریال 24 میشه برد وسط شهر ترکوند!! تازه به فرض هم که بشه چند کیلوتن همش قدرت انفجاری داره و یک منطقه کوچک رو تخریب میکنه! حالا اینها ادعا کردند که رفتند توی یک غار! (غار کجاست! وسط کوه و کویر و زیر دریا و ...) توی یک دره توی ویرجینیا یه دونه از اینها رو قایم کردند! که البته هرگز هم پیدا نشد و FBI گفت برو بینیم بابا :)) به فرض اینکه واقعن اونجا باشه! بیارنش بیرون میخواند تا خود شناندو ببرنش! که فوق فوقش یک شهر کوچک رو ترکوندند! بخواند همونجا هم بترکوننش به جز غاز و کفتر و آهو و ماهی و خرس و شیر و شلغم چیز دیگه ای رو دود نمیکنند بره هوا!
یک بمب اتمی با تکنولوژی اون زمان احتمالن به قدری تششع از خودش ساطع میکنه که بشه با ردیابهای حساس امروزی پیداش کرد!
از این داستانهای تخیلی به هم نبافید جانم! گشتند نبود! نگرد نیست جانم.