ویرایش از سوی مزدك بامداد : 11-14-2013 در ساعت 11:09 PM
خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
یکی از دلیل اصلی دشمنی هیتلر با کمونیسم و حکومت شوروی این بود که میگفت یهودیها بنیان گذار آن هستند ، چون کارل مارکس و تروکسکی و بسیاری دیگر از رهبران و بنیان گذاران کمونیسم و سوسیالیسم یهودی بودند . یا اصلا یهودیان سوسیالیست آلمانی مثل روزا لوکزامبورگ اسطورهای یا اما گلدمن روس که هر ۲ تای اینها نیز باز یهودی بودند.
"A Land without a People for a People without a Land"
Anarchy (11-15-2013)
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (11-15-2013),undead_knight (11-17-2013)
پس نان نبوده، مجبور شدهاند چند سال صبر کنند تا نان برسد، نان را بریزند در باک و اسیران را بفرستند خانه، تا آن زمان هم از اسیران در اردوگاه کار اجباری بدون دادن نان مراقبت کردهاند !!
استغفرالله، کفر نگویید عمو !!پس آنها
هومن[1] دوست بودند ولی دیگر فرشته نبودند!
بعله !! اساسا این طرح مارشال مانیفست بردهَداریست، تازه آمریکای خبیث پافشاری کرده که انگلیس و فرانسه هم اسیران را زودتر برگردانند، ولی البته نگه داشتم اسیران در اردوگاه کار اجباری تا مرگ در ادامهیِ راه اسپارتاکوس بوده lolمیدانید، آمریکا که به همه پس از جنگ یاری میلیونی " پیرنگ[2] مارشال" را نرسانید! برخی
ناچار بودند خودشان ویرانی های خودشان را درست کنند!
این شکلک را من اول بار است که میبینم مزدک استفاده کرده
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (11-15-2013),undead_knight (11-17-2013)
همانطور که گفتم آمریکا در جا هرچه سرباز آلمانی و SS بوده را میکشته(خوب کاری هم میکرده) ، شوروی اسیر میکرده! حالا این میان شما نگران این هستید که سربازان SS چرا از هیئت منصفه و حق داشتن وکیل و اینها برخوردار نبودند؟ به همان دلیل که الان خالد شیخ محمد و ابو زبیده ۱۰ سال است در زندان بدون محاکمه هستند ، در سال ۲۰۱۳ ، در آمریکا قانونی هست که نیروی متخاصم دشمن را ارتش آمریکا میتواند بدون محاکمه تا ابد زندانی کند! حالا شما ۷۰ سال پیش شوروی را گیر دادید که چرا سربازان آلمانی را اسیر کرده؟
National Defense Authorization Act for Fiscal Year 2012 - WiKi
"A Land without a People for a People without a Land"
Anarchy (11-15-2013),مزدك بامداد (11-15-2013)
ما پرسیده بودیم از بیم چه چیز کمونیستها نازیها را سر کار آوردند؟
پاسخ:از بیم چه چیز کمونیستها؟ انقلاب کمونیستی که نبوده !!
شما همین را فعلا صبر کنید بزرگ شود !!
شما جدان متوجه نمیشوید که علت امتیازاتی که چمبرلین به هیتلر داد را تا اینجا: صلحجو بودن او، ترس او از ارتش هیتلر و پروراندن این حیوان دستآموز سرمایهداری برای مقابله با کمونیسم عنوان کردهاید و اینها با هم تناقض دارد !!
اگر هیتلر مهرهیِ او بوده (که شاید بوده، ما که قصه تعریف نمیکنیم بر خلاف دوستان !!) دو دلیل دیگر پوچ میشوند.
kourosh_bikhoda (11-15-2013),sonixax (11-15-2013),undead_knight (11-17-2013)
ویرایش از سوی مزدك بامداد : 11-15-2013 در ساعت 02:03 AM
Anarchy (11-15-2013)
البته این توجیهات اخلاقی ارزانی هوادارانش و من سهمی در آن نداشته و نخواهم داشت.
من این مطلب را در پاسخ به اعتراض شما دربارهیِ استفادهیِ آمریکا از تکنولوژی و دانشمندان نازی گفتم، دوستان بحث رو آنقدر چرخاندند که الان این سخنان را میزنند تقصیر من که نیست.
همینطور گمان نکنم و نمیکردم لازم باشد تفاوت ورماخت رو با اس اس توضیح بدم و اینکه چرا مقایسهیِ ایندو از نظر تعداد و دست داشتن در جنایات و خطرناک بودن و...مضحک هست.
sonixax (11-15-2013)
هماکنون 3 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 3 مهمان)