خوب من هم نگفتم تن نیاز به خواب ندارد, بساکه گفتم نیاز دارد و این نیاز مایهیِ خوب بودن آن نمیشود! (نیاز پیوندی به خوبی یا بدی یک چیز ندارد).
کسیکه معتاد است هم نیاز به مواد دارد, ولی اعتیاد را خوب نمیکند!
ما هم در جایگاه آدمهایِ زنده (چه زن چه مرد) نیاز به سکس داریم, ولی برای مردان چون در این
میان گزیده میشوند و برای زنان چون گزیننده هستند, یکی کاری سختی است, یکی کار آسان.
همه چیز را میشود زدود یا دگراند. دو جنستی هم یک زاب بایا نیست, در طبیعت
بنگرید جانوران تکجنسی هم داریم و خود یاختههای تن هم تکجنسه هستند.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
پخش اکاذیب و دروغ
واقعیت را باید پذیرفت. زنان همواره بر مردان تاخته اند.. فقط بخاطر نیم کیلوگوشت سینه!
mehrbod گرامی قصدم توهین نبود. سپاس از تذکر
همیشه شنیده ام از موجودی ک 1 هفته در ماه خونریزی میکنه و نمیمیره باید ترسید!
ولی آیا پریود ناسزاست؟ یک رفتار طبیعی زنانه. من شنیدم دخترا به هم دیگه میگن مگه پریودی!؟
بلاخره همه ی دخترا پریود میشن.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (09-25-2013)
sonixax (09-25-2013)
—مزدک بامداد
از دیدی که گفتیم:
خوب = خوشیآور
بد = دردآور
خوابیدن برای من خوشیآور نیست + دردآور هم است (دور ریختن نیمی از زندگی ام که میتوانستم هشیار و بیدار باشم), پس به آن نیاز دارم, ولی خوب هم نیست.
هماکنون شدهاید, زنان میتوانند بی نیاز از مردان باردار هم بشوند.
دشواری زنان این است که نمیتوانند چرخ صنعت و تکنولوژی را بگردانند, آسودگی و تنپروری زنان (که
مردان برایشان فراهم میکنند) آنها را از آموختن و هوشمندی بازداشته, بجایش با کارکشی و بهرهکشی از مردان, آنها را تیز و زبردست کرده.
—مزدک بامداد
گوگل گرامی, اینکه زن میتواند شریک جنسی خود را بگزیند یک مِهر و ابزاری از سوی طبیعت
به جنس زن بوده, ولی چیزیکه امروز میبینم یک بهرهکشی گسترده از مرد بدست این ابزار زنان است.
این را هم از من, با یادی از اُسکار وایل داشته باشید که بدترین زنها, آنهایی هستند که با مردهایِ بهرهکشیده مهربان هستند:
the worst slave-owners were those who were kind to their slaves
—مزدک بامداد
هماکنون 8 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 8 مهمان)