sonixax (01-31-2013)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (01-31-2013)
احساس میکنم دچار افراط در دین ستیزی شدم. یعنی چی در مقابل هر عمل مذهبی واکنش نشون میدم، اونم جلوی کس و ناکس؟ یا واکنش نشون میدم یا جایی که همه کنش نشان میدهند من کنشی نشان نمیدم.
فکر کنم آخر، سر خودم رو به باد بدم، یا اینکه پرونده مو بزنن زیربغلم بفرستنم ورِ دلِ ننه م.
خیلی زیادی شدت عمل نشون میدم، حدس میزنم اگه به زودی حکومت ایران عوض نشه من از ادامه تحصیل محروم شم. بدبختی هرچی من ضددین تر میشم، اطرافیانم مذهبی تر میشن. جوونای 20 سال به پایین خیلی مذهبی ان. مدرسه چه میکنه با این بچه ها.
من در حال حاضر در به خاطر آوردن اسمم هم مشكل دارم:))
حالا چه كسی گفته كه این ها به خاطر تستوسترون است؟؟
تستوسترون آدم را پرخاشگر میكند؟؟
تستوسترون اگر در بدن به میزان طبیعی باشد و عوامل داخلی مثل بیماری یا عوامل خارجی مثل تزریق باعث افزایش آن نشود این كارها را نمیكند عضله و اسپرمش را میسازد:))
شاید تستسترون هیچ پیوندی با پرخاشگری نداشته باشد:
Strange but True: Testosterone Alone Does Not Cause Violence: Scientific American
زنده باد زندگی!
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
—مزدک بامداد
هماکنون 14 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 14 مهمان)