"A Land without a People for a People without a Land"
جالب بود.
من یه بار تو ماشین یکی از دوست پسرای سابقم بودم، پلیس سر رسید، اگر دوست پسر نامبرده رفع و رجوع نکرده بود، دهنم سرویس میشد.
یه بار داشتم با یکی دیگه از دوست پسرام تلفنی حرفای ناجور میزدم، یهو متوجه شدم دوستم تو اتاقه، نمیدونم شنید یا نه ولی به رو خودش نیاورد.
فکر کنم به زودی به گا میرم چون حراست دانشگاه شدیدا کلید کرده روم و زیرنظرم داره.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
یک فرنود بیشتر (one more reason) برای رفتن روی دبیره پارسی جهانیک؟ (:
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (01-29-2013),undead_knight (01-29-2013),yasy (01-29-2013)
چیزی كه مرا نكشد مرا قوی تر میكند
چیزی كه مرا نكشد مرا قوی تر میكند
واقعا چیزی كه مرا نكشد مرا قوی تر میكند؟؟؟؟
والا این نیچه هم یه چیزیش میشه
Mehrbod (01-29-2013),sonixax (01-29-2013),undead_knight (01-29-2013)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
:)
نه در اون مورد نیست ولی این و گفتید یاد یه موضوعی افتادم ...كلا از نظر فیزولوژی بدن زن بسیار توانمند تر از بدن مرد است برای اثبات این توانمندی تو یكی از دانشگاه های دامپزشكی كانادا تغییرات هورمونی كه در ده روز آخر سیكل قاعدگی و 5 روز اول كه همون زمان پریوده (تو انسان) رو به صورت مصنوعی در بدن یك فیل ایجاد كردند كه در میانه ی این پژوهش فیل دچار سكته ی قلبی شد و مرد
البته این ربطی نداره به این كه پریود آدم و توانمند میكنه:))
هماکنون 23 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 23 مهمان)