بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
امتحانا تموم شد
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
—مزدک بامداد
دیگر بعد از یك ترم سر كلاس نرفتن و شب امتحان با رفرنس 900 صفحه ای رو به رو شدن خرخونی می طلبد
یكی از عوامل عدم پیشرفت من در انگلیسی مخصوصا در بخش مكالمه علاقه نداشتن به فیلم استبرای همین كلا با اصطلاحات عامیانه آشنا نیستم
در باقی موارد هم مجهز به چند دیكشنری انلاین و آفلاینم
زنده باد زندگی!
من بی پولی بدترین حالتی هست که میتونم بگا برم! هیچ چیزی از نظر روحی منو تابحال به اندازه بی پولی اذیت نکرده! البته آنهایی که نوشتم که همه چیز نبود ، من سال ۲۰۰۹ در شهر پیتزبورگ ایالت پنسیلوانیا که G۲۰ بود به دلیل اصرار یک دوست دختر شدیدا آنارشیست رفتیم ، و من افتادم وسط گاز اشکآور و فلفل ، و یک کتک حسابی هم خوردم که چند جای بدنم کبود شد ، البته جایی نشکست.
"A Land without a People for a People without a Land"
یک بار دیگر هم در سال ۲۰۰۱ که چند ماه بود به اسرائیل آمده بودم برای بار اول در تقریبا ۱۰ متری من در یک پیزا فروشی که من از آنجا غذا گرفته بودم و در حال خوردن بودم یک انتحاری فلسطینی خود را منفجر کرد و ۱۵ نفر کشته شدند ، تا حدود ۲-۳ ساعت از صدا و موج انفجار من چیزی نمیشنیدم ، شاید اگر چند متر نزدیکتر بودم من نیز کشته میشدم!
"A Land without a People for a People without a Land"
هماکنون 53 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 53 مهمان)