Angela (01-27-2013),mamad1 (01-27-2013),Mehrbod (01-28-2013),Ouroboros (01-28-2013),Russell (01-27-2013),SAMKING (01-27-2013),Theodor Herzl (01-27-2013),undead_knight (01-29-2013),yasy (01-27-2013)
یک بار دیگه که تا مرز گایش پیش رفتم این بود که در آمریکای شمالی همه به مکزیک میروند ، ولی جاهای توریستی ، مناطق هم مرز با آمریکا بسیار خطرناک هست ، من هم با ۲-۳ نفر از دوستمون با ماشین از کانادا ۳ روز توی راه بودیم رسیدیم تگزاس و رفتیم مکزیک ، یک سری شهرها هست نزدیک مرز این کارتلهای مواد مخدر رسما اونجا حاکم هستند و دولت کاری نداره ، یعنی نمیتونه بکنه! ، میبینی مثلا افراد کارتل با دوشکا! پشت وانت توی خیابون رفت و آمد میکنند ، خلاصه ما شاشیدیم به خودمون اون ۳-۴ ساعتی که اونجا بودیم!
"A Land without a People for a People without a Land"
فكر كنم بزرگترین به گا رفتنم واسه خوردن سه بسته رتالین واسه كنكور بود رسما داشتم معتاد میشدم
بعد از اون كار كردن تو آزمایشگاه میكروب شناسی بود كه یه لحظه هنگام كشت غفلت كردم و آلوده شدم كل دستگاه گوارشم به....رفت
یه بارم كه خیلی خیلی ترسیدم با خونه قهر بودم رفتم خونه ی یه آشنایی از نوع محرمش كه از قضا مست بودن و نزدیك بود مورد تجاوز واقع بشم:l
الانم دقیقا وسط یه بگا رفتنم:دی
من یه مدت اونقدر مصرف ارامبخشم زیاد شده بود که شبی 15-16تا دیازپام یا امی تریپتیلین مینداختم بالا..
یه شب 5-6بسته انداختم بالا فقط 24ساعت خوابیدم بعدشم حالت تهوع داشتم همین..یه همچین سگ جونیم من:))
بانو آلیس و مهربد شما با بقیه هم اینگونه فارسی صحبت میکنید؟ یک خط نوشتن شما را ۲-۳ برابر بقیه وقت میگیرد خواندن.
"A Land without a People for a People without a Land"
نخیر، ریچارد داوکینز کسی اینجا نمیخواند انگار؟
Memetics - WiKi
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
من اینجا پیشتر نوشتهام بیرون چگونه پارسیگویی را میگسترانم: ساختارشناسی زبان پارسیک - صفحه 6
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
هماکنون 72 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 72 مهمان)