Dariush (06-15-2013),Shlomo Shumbulowitz (06-15-2013),sonixax (06-15-2013)
سرعت اینترنت بهتر شده تو ایران حالا که انتخابات تموم شد؟
"A Land without a People for a People without a Land"
زمین تا آسمون فرق کرده.الان تور مثل فراری کار می کنه![]()
Dariush (06-15-2013),Ouroboros (06-15-2013),Shlomo Shumbulowitz (06-15-2013),sonixax (06-15-2013),Theodor Herzl (06-15-2013),yasy (06-15-2013)
دوستان، این همه ناامیدی در شما، بیدلیل است. من هم پیش از این فکر میکردم رای دادن یعنی رای دادن به جمهوری اسلامی و علی خامنهای. اما اینطور نیست و ما به اشتباه این تبلیغ دروغ از سوی سیستم را باور کردهایم. حکومت میداند که مردم زیادی به امید تغییر و بهبود شرایط زندگی خود در انتخابات شرکت میکنند و به همین جهت سعی میکند اینرا به عنوانِ رای به خود جلوه دهد. باورِ چنین چیزی، دقیقا همان است که ج.ا میخواهد. شما از مردمی که هیچگونه نهاد سیاسی برای رهبری ندارند، انتظار دارید در یک حرکتِ منسجم و متحد، به آنچه شما باور دارید درست است ، دست بزند؟ چنین چیزی نشدنی است. مردم هم نشان دادهاند که در صورتی که یک رهبر یا هتا شبه حزب داشته باشند، حاضرند فعالیتِ مثبت و قابلِ توجهی از خود نشان دهد. در همین جنبشِ سبز، با آنکه یک رهبریِ نیمبند برقرا بود و همه چیز علیه مردم بود و همچنین با اینکه بسیاری با موسوی و کروبی مخالف بودند(همچون من که اصلا رای هم نداده بودم)، اما آمدند و اغتشاش کردند. مردم هماکنون در یک وضعیتی گیر کردهاند که پیش از هر چیز نیاز دارند از وضعیت اسفبار اقتصادی خارج شوند. من خودم جایی پانزده دلیل آوردم برای اینکه چرا نباید رای بدهیم، در عوض جوانی در یک خط به من گفت که من اندیشیدم و دیدم که اگر رای ندهم دوباره کسی چون احمدینژاد بر سرِ کار آمده و الان اگر در حالِ گرسنگی کشیدن هستم، آنموقع ممکن است از گرسنگی بمیرم. و من با خود فکر کردم که چه ظلمیست گرفتنِ امید از این مردم و جوانان.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
بحث سر اصول سیاسی مردم نیست،مساله این است که تا چه حد بازی دادن آنها ساده است.مشخصا آنها که رای دادهاند به ج.ا رای ندادهاند هرچند ج.ا از این استفاده تبلیغاتی خوبی خواهد کرد مساله اصلی در نظر من باور به اهمیت رای دادن است،رای ندادن چیزی را به دیگران ثابت نمیکرد و دستاوردی نداشت ،تنها حسن آن نشان دادن قبول درک این حقیقت به خودشان بود که نظرشان در ج.ا پشیزی ارزش ندارد و ربطی به تغییرات سیاسی نخواهد داشت.این بنظر من دست و پا زدن مردمیست که از همه طرف به بن بست خوردهاند و اگر چه جای سرزنش ندارد ولی جای دلسوزی و اندوه دارد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (06-15-2013),undead_knight (06-20-2013)
باور بفرمائید که نادر کسانی بودند که باور داشتند رایشان ارزش داشته و دارند در یک انتخاباتِ آزاد شرکت میکنند. من یقین دارم که عده کثیری از مردم تا قبل از مناظرهی پایانی، نمیخواستند رای بدهند، اما دیدند که مواضع روحانی با یک حداقلی از خواستههای آنها منطبق است و همچنین تمامِ نهادهای اقتدارگرا ، علیه او هستند. خیلی از افراد هم با خود میگفتند که شاید اینبار رای ما را بشمارند و دیدیم که شماردند. وگرنه بیشک اکثریتِ عظیمِ مردم به باورِ من هیچ اعتقادی به نظام ندارند. آنها تنگنای تحریمهای کشنده را در حالِ تجربه کردن هستند و سایه سنگینِ جنگ بر سرشان سنگینی میکند، کاملا طبیعی است که بخواهند از هر راهی قدری از این فشارها بکاهند. پرسش این است که اگر مردم چکار میکردند که تعبیرش بازی خوردن نبود؟ شاید هم حکومت بازی خورده ؛ شاید برآوردش این بوده که اکثریتِ مردم شرکت نمیکنند و تنها طرفدارانشان شرکت میکنند،و اینبار بر خلاف دور قبل آرا را میشمارند و جلیلی یا قالیباف میروند به کاخِ ریاست جمهوری!!
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
من پریشب به این نتیجه رسیدم که درپی رد صلاحیت هاشمی و مشایی، وقایع پس از انتخابات ۸۸، حرفهایی که در مناظرات گفته شد و ... جناحین مختلف حکومت به چندراهی تلاقی رسیدهاند که در آن هیچ گروهی حاضر نیست به سود دیگر کنار برود، و تنها راه توافق میان توله گرگها این بوده که رای مردم را بشمرند و هرکس رای بیشتری آورد را انتخاب بکنند. یعنی از رای گیری به عنوان روشی برای آشتی جناحین درونی حاکمیت استفاده بکنند. واقعیتی که دوستان تحریمی نمیتوانند بپذیرند آنست که تجربهی زندگی چند سالهی خود ما نشان داده که جمهوری اسلامی در شرایطی که ترسی برای بقا نداشته باشد اجازهی به انجام رسیدن خیلی کارها را میدهد.
زنده باد زندگی!
امیر جان جناح هاییییییی مختلف حکومت؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه ما چند تا جناح داریم اصلا؟ یه گروه عاغا و اعوان و انصار هستن یه سری هم اصلا طلب که یا باید با عاغا همراه میشدن یا از کشتی نظام پیاده شون میکردن و عملا اونا بودن که به شکر خوری افتادن برای سهم بردن از قدرت...مقایسه کنید صحبت های خاتمی و شروطی و حداقل هایی که برای شرکت در انتخابات تعیین کرده بود و واکنش آخرش برای با کله وارد شدن به نمایش انتخابات...
خب منظور شما این هست که آرامش درون حکومت باعث بهبود وضع موجود ممکلت میشه ، درسته ؟ آیا الان بقای رژیم تثبیت شده هست ؟ چالش اصلی رژیم غیر از مساله هسته ای هست به نظر شما ؟ برای حل این مساله نیازی به یه رئیس جمهور اصلاح طلب بود واقعا ؟
نه اونهایی که من میگم انتحاری محض هستن از اول طرفدار روحانی بودن...مثلا بزرگمهر یا اون 100%سعید !! اونها برای بقا تلاش میکنن ، اما کمی هوشمند تر هستن !! هر دوره ای من یادم میاد رای دادن بر اساس جوگیری بوده...من 76 سن زیادی نداشتم اما به همونم که دقیق فکر میکنم میبینم جوگیری محض بوده !!
بله آدم جوگیر از هر دو طیف داریم اما انصافا درصد در کدام گروه بیشتره؟ اون ابله هایی هم که میان جلوی سفارت روی دیگه سکه مردم جوگیر هستن به نظر من... من هم دغدغه ام رفاه مردم هست اما مگه همین مردم 17 میلیون به احمدی نژاد رای ندادن سال 84 ؟ این مردمی که هر روز باهاشون بازی میشه برای رسیدن به رفاه باید دنبال چیز دیگه باشن نه ایستادن تو صف رای دادن !! ضمنا روند حوادث این 2-3 هفته آخر و مخصوصا 1-2 روز آخر حکایت از مسائل دیگه داشت نه دغدغه آسایش و رفاه... چطوری روحانی غیر اصلا طلبی که خیلی ها تا 1 ماه پیش نمیشناختن شده فرشته نجات ؟ خطر جنگ هم که به قول خودت منتفی هست الان و غرب چنین توانی نداره ، بعد هم اینکه معلوم نیست روحانی کمکی کنه به بهبوده وضع موجود...
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)