Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
ویرایش از سوی Russell : 07-16-2014 در ساعت 05:34 PM
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (07-16-2014)
این هم یک معمایی که من از کودکی خاطرم هست:
فردی با قایقی با ظرفیت یک محموله میخواهد یک کیسهیِ گندم، یک مرغ و یک روباره خود را از یک سو به سوی دیگر رودخانه ببرد. چگونه اینکار را بکند تا مرغ با گندم و روباه با مرغ هرگز تنها نمانند.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (07-16-2014)
مهدی گرامی این چیستان شما که جواب یکتا ندارد. من همان دفعهی اول که چیستانِ شما را دیدم گمان کردم که نفهمیدهامش یا شما جایی اشتباه کرده و شرطی را بیان نکردهاید. اما گویا همه چیز درست بوده. مثلا چرا پاسخ زیر یکی قبول نیست؟
15
*3
-----------
45
+20
------------
65
==============================
راسل جان این چه چیستانیست آخر برادر؟! چیستان باید در این سطح باشد:
فرض کنید اتاقی داریم که در آن n نفر هستند. حداقل یک و حداکثر n نفر از افرادِ درونِ اتاق روی بدنشان خال است. این افراد به هیچ شکلی نمیتوانند با هم حرف بزنند، یعنی هیچ جوری نمیتوانند به هم بفهمانند که روی بدنِ طرفِ روبرویی خال هست. حال فرض کنید که ایکس نفر از n نفرِ درونِ اتاق خالدار هستند. چطور در حداکثر x شب خالدارها از اتاق خارج خواهند شد؟ هر کس با یک بار نگاه کردن به شخص مقابل میتواند بفهمد که خال دارد یا نه. افراد خودشان هم نمیدانند که خال دارند یا نه.
And laugh
sonixax (07-17-2014)
And laugh
اعلام عمومی چه؟ میشود چیزی را به اطلاع همه رساند یا هر گونه اطلاعرسانی ممکن نیست؟
sonixax (07-17-2014)
sonixax (07-17-2014)
sonixax (07-17-2014)
هماکنون 3 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 3 مهمان)