من هم خدمتتون عارض شدم حجمی که در کاره بسیار بسیار عظیم تر از چیزیه که فکرش رو میکنید!
ای بابا!
دوست عزیز برای اینکه Lidar درست کار کنه شما باید یک سری پرتو نور (در این مورد لیزر) به سمت جایی بتابانید و بعدش از روی تابشش فاصله و اندازه و ... رو تخمین بزنید!
محض اطلاعاتون تکنولوژیهایی که تابش نور رو مختل میکنند قبل از تکنولوژیهای رادارگریز ابدا شده بودند!
Lidar - WiKi
هنوز شمایید که باید نشون بدید چه طوری میخواید یک هواپیما رو در بین آسمان و زمین در ارتفاع نا مشخص پیدا کنید نه من!دیگه خود دانید ;)
فعلن عدم شفادهی موجبات خنده ما را فراهم کرده جانم!
هنوز نمیدونید که برای اقدام به موقع علیه یک حمله نظامی باید خیلی قبل تر از رسیدن به مقصد اون رو رهگیری کرد و هدف قرار داد!
همون موشک با تکنولوژی 20 سال پیش هم اول باید بتونه هواپیمای مورد نظر رو پیدا کنه و بعدش گمش نکنه و مدام موقعیت مکانیش رو بدونه!
انقدری تحت تاثیر دری وری جات تی وی ریش هستید که فکر میکنید با لیدار (که درست حسابی همونشم ایران نداره) میتوانید هواپیمای نظامی رو ره گیری کنید و بهش شلیک کنید :))
و همچنان فقط لینک میکنید بدون اینکه بخوانید!
یک دور بخونید چی لینک میکنید جانم! تا این طوری ادعاهای خنده دار نکنید.Unknown to NATO, Yugoslav air defenses operators had found they could detect F-117s with their obsolete Soviet radars after some modifications.[2] In 2005, Colonel Zoltán Dani confirmed this in an interview, suggesting that those modifications involved using long wavelengths, which allowed them to detect the aircraft when the wheel well or bomb bay doors were open.[3] In addition, the Serbs had also intercepted and deciphered some NATO communications, and thus were able to deploy their anti-air batteries at positions best suited to intercept NATO planes.[3]
لیدار بوده ها ؟! :)))
دلیل بلاهت بی حد و حصرتان در این بحث این است که اطلاعاتتان به درد عمه جانتان میخورد! این را اضافه کنید به مطالعه ناقص و سرسری نوشته ها .
تا اینجا که معلوم شده شما اصلن نمیدانید لیدار چه میکند! فکر میکنید F177 ساقط شده را لیدار تشخیص داده! و اینکه به تکنولوژیهای Motion Detection برای اسکن بصری آسمان نیازی نداریم! همان لیدار جواب میدهد :))) همچنین فکر میکنید با حجم زیادی هم از داده ها طرف نیستیم.
اگر شما میتوانید به هزار و یک روش هواپیما یا موشک یا هر وسیله رادار گیریز دیگری را تشخیص دهید ارتش روسیه و ایران و خود آمریکا و ... منتظر شما هستند! چرا نشسته اید اینجا و دارید حروم میشوید ؟ :))))
تمام حرف ما این است که رادارهای فعلی ناکارآمد هستند برای تشخیص این مدل پرنده ها! بعد شما داری در مورد چگونگی کارکرد رادار سخنرانی میکنی ؟! اصلن توی باغ بحث هستید ؟!
تمام بحث در اینجا بر سر دید بصری بود! میدونید دید بصری چیه ؟! نه نمیدونید. کما اینکه قبلن هم بسیاری ادعاهای مفت و بی ارزش دیگر با ده ها آیدی قبلی خودتون کرده بودید و متواری شده بودید.
بروید تا هر عمقی که دوست دارید رادار بچینید! ولی با صد تا رادار هم نمیتوانید هواپیماهای رادارگریز امروزی را به درستی تشخیص دهید! نیاز به دید بصری دارید که برابر است با آنچه بالاتر گفتم.
بعد اون یکی اکانتتون چی شد ؟! لازمش ندارید دیگه ؟ :)))
چه کنم آیدی های قبلیتان را بن کنم ؟!
مثل آدم رفتار کردن برایتان سخت است ؟!
بالاتر پاسخ این ادعاهای خنده دارتان شده! اگر خودتان قبل از لینک دادن میخواندید چه چیزی را دارید لینک میکنید مدعی نمیشدید که F117 را با لیدار پیدا کرده اند :)))
اخوی اگر به اینکه ایده کی قدیمی تره! ایده انگلیس یحتمل قدیمی تر و اوریجینال تره :
Harrier Jump Jet - WiKi
یعنی خاااااااااااک :))))