خب دیگه سلیقه های فرق میکنه...برای اون زمانی که ما امکاناتمون زیر صفر بود که حرف نداشت!!! ولی زیبایی بازی وقتی بود که مافیا سعی در منحرف کردن شهروندان داشت و حتی مثلا یکی از خودشون رو هم قربانی میکرد برای انحراف بقیه...گاهی یه دور بازی چندین ساعت طول میکشید...امیرجان فکر کنم زیر پرچم خدمت نکردی که اینها برات جذابیت نداره و حرف از پوکر و حکم میزنی
امیرجان از پنجره ی نگاه ما جوانان این بازی ها را بنگرید ؛ برای من که حتی گل یا پوچ هم بسیار هیجان آور استـــ... !
من آموزشی رفتهام فقط و در آنجا هم وقت و توانی برای بازی نمیماند.
هرچه انرژی بود بر سر دشنام دادن به ارتش و جنگ و نظام و اقتدار گذاشته میشد.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــ
بیارتباط به بحث بازی، دوستان کدامیک از میمهای رایج شده در اینترنت را بیشتر میپسندند؟ من از فیلوزورپتور و مغز عوضی خوشم میآید. اولی یک دایناسور فیلسوفنماست که پرسشهای سفسطهآمیز میپرسد، دومی مغزیست با تأملات نابهنگام.
زنده باد زندگی!
امیر سوالتو بیشتر توضیح میدی؟ میم رایج شده چی هست؟ چه کاربردی داره؟ با منظور از اون دوتای دیگه؟
ما کماکان مانده ایم که این همه بکش بکش در یک بازی برای چیست :دی
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
میم یک مفهوم در زیستشناسی تکاملیست که نخستین بار داوکینز آنرا مطرح کرد، میمها حاملهای خواص فرهنگی هستند که مانند ژنها عمل میکنند. میم اینترنتی یک پدیدهی عام در اینترنت است که حاوی یک مفهوم خاص و اغلب بیربط به حامل آن میباشد. مثلا «ترولفیس» یک میم اینترنتیست. میمهای زیادی در اینترنت تولید شدهاند و معروف هستند، من دوتای آنها را دوست دارم لینکشان را گذاشتم. خواستم ببینم دوستان هم میم اینترنتی محبوبی دارند یا نه.
زنده باد زندگی!
هماکنون 5 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 5 مهمان)