راسل تو که دروغگو نبودی! تنت خورده به تنه ی جناب مقدس ؟
کی از مبارزه حرف زده ؟
اینجاش رو که دیگه خودت گفتی!!!!
برو بگرد ببین چند بار دیگه من گفتم هزینه نه مبارزه!
هزینه = مبارزه ؟؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟ !؟
من هیچ جا در این موردِ به خصوص حرفی از مبارزه نزدم که حضرت عالی داری به دروغ میبندیش به من.
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
undead_knight (03-14-2014),کافر_مقدس (03-15-2014)
undead_knight (03-14-2014),کافر_مقدس (03-15-2014)
برای همان هزینهای که این 5 نفر دادهاند است که داری برای بریدن سرشان هورا میکشی دیگر؟!!
البته تک تک ایرانیان که هزینه نمیدهند، تقیه میفرمایید، سبزاللهیها که فلان هستند زندانیها هم که اگر اسلامیست هستند به تخممان هستند بقیه هم که مترسک هستند، یکسری هم که حقوق بگیر دولت هستند که مزدور هستند، درست نمیگویم؟!!
خیر، شما قابلیت درک زمان افعال را نداری تقصیر دیگران نیست که. من پرسیدهام چه هزینهای «میدهید؟» نه «دادهاید»، کسی که خودش میگوید ج.ا برود هم به ایران نمیرود چه هزینهای الان دارد میدهد؟ دنبال انتقام بودن هم با هزینه برای سرنگونی ج.ا/ بهبود اوضاع ایران و... توفیر دارد!
بر منکرش لعنت !! خوووب، خوشیم به خوشی برادران lol
ویرایش از سوی Russell : 03-14-2014 در ساعت 03:24 PM
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (03-14-2014),Mehrbod (03-14-2014),undead_knight (03-14-2014),کافر_مقدس (03-15-2014)
این شمایید که پیشتر فرموده بودید اسلامیستها به تخمتان هم نیستند نه من!
تازه من هورا نمیکشم بلکه گفتم مهم نیست. قدرت تخیل حضرت عالی در حدیه که مهم نیست رو ترجمه میکنی به هورا کشیدن نه مشکل منه نه مشکل بقیه کسانی که دارند این بحث رو میخونند.
تازه این رو هم من نوشتم :
پس باز هم حرف مفت زدی و دروغ بستی به من.
این مشکل خودته که هزینه دادن رو فقط مشروط به زندگی در جمهوری اسلامی بودن میدونی! پیشتر برات هم توضیح داده بودم گفتی روضه هستش! فکر میکنی اینطرف زندگی کردن شخص رو از بابت هزینه هایی که به خاطر وجود جمهوری اسلامی باید پرداخت کنه مصون میکنه.
جواب من رو خوندی اصلن ؟
این در زمان حاله جانم نه گذشته! و همون طور که پیشتر هم گفتم یکی کمتر هزینه میده یکی بیشتر! من قبلن خیلی خیلی بیشتر هزینه دادم الان کمتر.
تازه من جای دیگه هم گفته بودم :
پس معلوم شد که این خودتی که مشکل ادراک داری نه من.
تازه من یادم نمیاد جایی گفته باشم اگر شرایط بازگشت من به ایران فراهم بشه ایران بر نمیگردم بلکه به عکس بارها و بارها گفتم از اینکه این طرف گیر افتادم خوشحال و خرسند نیستم. بله از زندگی در اینجا خیلی هم ناراحت نیستم ولی با اینکه راه برگشتم بسته هستش اصلن حال نمیکنم و دوست ندارم این شرایط رو.
سوای اینها فکر میکنی کسانی که این طرف هستند هزینه ای نمیدند؟ خوب پاشو بیا اینجا زندگی کن. مگه نمیگی این طرف همش حال و حوله ؟ مگه خود آزاری داری موندی ایران ؟
خدا رو شکر
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (03-14-2014),sonixax (03-14-2014),undead_knight (03-14-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)