Ouroboros (02-05-2014)
چرا زنان "باعث و بانی" این مسئله هستند؟!
حالا این به کنار "چون زنان کار بدی میکنند،مردان هم حق دارند همون کار رو بکنند؟!"اسم سفسطشو لازمه بگم!؟:))
نمونه دیگه:
"مسلمانان هم دیگه رو می کشند، پس اگر کافران هم اون ها رو بکشند اشکالی نداره،چون خودشون باعث و بانیش هستند"
حالا اینها به کنار،وقتی زن ها به خاطر "جنده خوانده شدن"(تازه به خاطر لباس و نه سکس!) اعتراض میکنند،مسخره میشند:
SlutWalk - WiKi
الان گرفتن ژست روشنفکری خیلی حال میده:)))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
البته باز هم مهم نخواهد بود چراکه زنان اینجا مهم نیستند، شما مهم هستید، که اگر حق انتخاب داشته باشید، لاشی ِ دستمالیشدهی هزار مرد دیگر را فقط میکنید و میروید، حاضر به تقسیم منابع و دادن تعهد قانونی، اقتصادی، اخلاقی و مذهبی و ... برای پایبندی و وفاداری به او نیستید. چرا؟ تکامل. کسی اینجا احتیاجی به توجیه اخلاقی ندارد. «شرم» دادن لاشیها هم چنانکه تحقیق علمی نشان داده بود روشیست که زنان از این رانهی فرگشتیک مرد بهره برداری میکنند برای کاهش رقابت جنسی بسیار شدیدی که جهت بدست آوردن مردان آلفا دارند، و اتفاقا اثرگذار هم هست. شما اگر پشت سر دختری بشنوید که لاشیست و ... علاقهتان به او اندک میشود، دست خودتان هم نیست. همانطورکه زن از مرد بتا احساس چندش میکند و درست و غلط آنهم مهم نیست، مرد هم از زن لاشی بیزار میشود. اما بجز در عوالم وهمآلود فمینیستها هیچ مردی لاشیها را «شرم» نمیدهد، اتفاقا بالعکس همه دست و سر میشکنند که یک گوشهای از کس مفت هم به ایشان برسد و برای تائید او همینطور آنلاین و غیر از آن با «لاشیستیزی» میجنگند و کس دادن مفت را حق طبیعی او میدانند و اصلا آفرین! اینکه زن بخواهد مفت و به تعداد بدهد به ضرر ما نیست، به ضرر زنان دیگر است.
اینهم که چرا سکس زیاد برای زن ارزش نیست را نیز همه بجز مردان امگا میدانند: زن دروازه بان سکس است و گشودن دری که کلید آنرا در دست دارید هنر نمیخواهد. حتی زشتترین زنان هم کافیست برای سکس خشک و خالی بروند سر کوچه و اولین کسی که بهشان متلک انداخت را بیاورند خانه. مرد است که باید نظر مساعد و ۵۹۸ معیار ذهنی زن را برای رسیدن به سکس ملاقات بکند، و دسترسی فراوان به آن یعنی اثبات این ارزشمندی به شمار زیادی زنان، حال آنکه زن بده لابد کالای بیارزشی دارد که این اندازه ارزانفروش است. اما طرف بحث شما آنقدر از مرحله پرت است که:
گمان میکند زن برای رسیدن به سکس باید کاری بجز گشودن پاهای خود انجام بدهد.
لاشیهای گرامی هم بدانند که مردان برای اثبات «حق و حقوق» شما جهت ارزانفروشی دست و پا میشکنند چون (به غلط) گمان میکنند به سود خودشان است، اما همانطورکه زنان استراتژی دوگانه دارند و «آلفا کُس میکند، بتا خرج»، مردان هم استراتژی جنسی دوگانه دارند: «لاشی را بکن، باکره را بگیر».
ویرایش از سوی Ouroboros : 02-05-2014 در ساعت 07:59 AM
زنده باد زندگی!
یک نکته ی دیگر هم این میان وجود دارد:
در پس ذهن همین لاشی های فخیمه همواره ازدواج است و پیدا کردن "مرد خوب".این است که ایشان اکثرا وقتی به سن نزدیک سی سال می رسند تازه یاد تنگ نمایی و جانماز آب کشیدن می افتند.بزرگترین کابوس زنان همان slut خوانده شدن است و بس . البته تئوریسین های الدنگ فمینیست هم همواره اینرا به پای سلطه ی مردان و توطئه ایشان برای سرکوب همیشگی ِ زنان می گذارند.همانطور که امیر گرامی هم گفت اینجا سخن از خوب و بد بودن فلان رفتار نیست،دلایل فرگشتیک آنرا هم به خوبی می دانیم،اما زنان اینجا هم به دنبال منافع خویش اند که چنان مردان را تربیت کنند که اگر زیر هزاران نفر هم خوابیدند در آخر روز(سی سالگی) باز هم شانس بالایی برای پیدا کردن مرد خوب داشته باشند.چنین وضعیتی یکسره به سود زنان است،چرا که هم سکس شان با آلفا ها به راه است و هم تعهد و سرسپردگی ِ بتاها برایشان محفوظ است.هر مردی هم که بخواهد بکند ولی زیر بار مسئولیت ازدواج نرود بلافاصله با برچسب متحجر و سگ غیرتی بدرقه می شود چنانکه پس از مدتی سرخوردگی با خود می اندیشد که نکند اینان راست می گویند.
زن دروازهبان سکس است
مرد دروازهبان تعهد است.
سکس منهای تعهد برای زن به تعهد منهای سکس(ازدواج بدون سکس)برای مرد میماند. هر بار که مرد آلفا یکی از این لاشیها را میتپاند و میزند به چاک، تکهای از روح او را با خود میبرد. اینست که این «داف»های ابرلاشی مثل قاتلان سریالی بیرحم و خونخوار هستند و کالیبر گهتستهایشان تن حتی پرتجربهترین بازیکنان را به لرزه میاندازد. البته شما دارید بیانصافی میکنید، زنان هم فریب دروغهای خودشان را خوردهاند و اکنون شرایطی پدید آمده که دیگر حقیقتا نمیدانند جنس مخالف از ایشان چه میخواهد، و هرگز نمیدانند «توجه»ی که زن لاشی ِ شلوغ ِ آسان از مرد آلفا میگیرد از جنس همان «توجه»ی نیست که آن مرد به یک زن جوان، زیبا و در نظر خودش «نجیب» نشان میدهد. زنان اما با آنکه خودشان تبعیض قائل میشوند و همانطورکه گفتم به آلفا پنج دقیقه بعد از آشنایی هم اگر پایش افتاد سکس میدهند اما سالی یک بار دخول بتای مفلوک را مشروط به سرویس طلا و ... میکنند، حاضر نیستند استراتژی دوگانهی مرد دارای گزینه را به رسمیت بشناسند و میخواهند که بالاخره یکی از این آلفاها که میتپاند، بعد از تپاندن هم بماند و تعهد عاطفی، اخلاقی و اگر اهلش بود مذهبی-حقوقی ازدواج به او بدهد. ولی آنچه میخواهید ربطی به آنچه گیرتان می آید ندارد. اینها نصایحیست که دختران باید از مادرانشان میشنیدند. اما به جای آن نصیحت ابلهانهی «برو درس بخون»(و بارورترین و زیباترین سالهای عمر خود را پای چیزی که هیچ مردی برای آن ارزشی قائل نیست هدر کن)و «دست بره توی جیب خودت» و «مهتاج هیچ مردی نباش» و ... چون خودشان شوهر بتا گیرشان آمده بود و کلاه سرشان رفته بود و میخواستند همان «بلا»ی تحمل یک مرد زیادی مهربان ِ زیادی حاضر ِ زیادی شل سر دخترانشان نیاید.
ولی خب مرد آلفا به زیبایی صورت، زیبایی بدن، زنانگی(آنچه به طور سنتی زنانه تلقی شده)رفتار، مهربانی، نشانگان وفاداری(نجابت) و فرمانبرداری زن اهمیت میدهد، مدرک دکترای شما و شغل رده بالا و لقبی که پیدا کردهاید و حقوقی که میگیرید کوچکترین تاثیری در خواستنیتر کردنتان برای او ندارد(لاین استاندارد کمپانی: مگر ما اهمیتی میدهیم مردان زن ستیز چه میخواهند؟ ما برای خودمان این کارها را میکنم... وای کمک، دارد به من تجاوز میکند...). دست بالا همین مردان امگای فمینیستی که فکر میکنند «زن باهوش» خوب است وانمود میکنند که سالهای تلف شده در دانشگاه توسط شما برایشان اهمیتی دارد تا شاید از شر خودارضایی مداوم خلاص بشوند گیرتان میآیند. دربارهی لاشی بودن هم باز قاعده همینست، زن گمان میکند که چون مرد ِ زنباز ِ پرتجربه زیباترین و خواستنیترین نوع مرد برای اوست(= Pre-selection)مرد هم لابد همانطور است و از زنی که به این داده و به اون داده خوشش میآید.. پروردگارا، من حتی زنی را دیدهام که برای «بالا» بردن جایگاه خودش در نظر من از سکسی که با فلان بازیکن معروف فوتبال داشته یا از زیر بهمان بازیگر محبوب خوابیدن داستانها بازگفته، آنهم نه یکی دو نفر، اپیدمی شده که دختر از ماجراجوییهای جنسی خودش با افتخار صحبت بکند.. :
بعد که میفهمند اینها چیزی بجز بیزاری و چندش و شاید هیجان برای رسیدن به «کس مفت آسان» در مرد بوجود نمیآورند، و سورپرایز سورپرایز، زن و مرد با هم متفاوتند و بر مبناهای متفاوتی همسرگزینی میکنند، عقدهای و خشمگین میشوند و فمینیست میشوند و زوزه میکشند و مو میکنند که «استاندارد دوگانه» و «اگر نبود فرهنگ لاشیستیز مردها همه من لاشی ترشیده را میخواستند» و ... عرعرهای همیشگی! فرافکنی معیارها احتمالا جالبترین و مضحکترین پدیدهی فرهنگی قرن اخیر است، و مرد و زن هردو مرتکب آن میشوند. مال زنان فقط بهای بسیار سنگینتری به روی خودشان و جامعه میگذارد.
ویرایش از سوی Ouroboros : 02-05-2014 در ساعت 11:30 AM
زنده باد زندگی!
Gwen Stefani که پیش از بارداری خوشهیکل بوده کمی افسوس آن روزها را میخورد، فمینیستهای خیکی و لاشیهای روبه پیری چندان خوشحال نیستند و به او طعم «خواهری مقدس» و «درک عواطف زنانه» و «زنان پشت هم» را میچشانند:
Gwen Stefani's Comments About Her Body Make Us Sad | Healthy Living - Yahoo Shine
ردهبندی بشود زیر: زنستیزی زنان.
زنده باد زندگی!
sonixax (02-05-2014)
همان طور که پیشتر هم گفتم این زنان هستند که همخوابگی با کسی که احساسی به وی ندارند را بد و اخی میدانند! مرد اگر خیلی تنگش آید 50 یورو خرج میکند با اولین تن فروشی که سر راهش قرار بگیرد میخوابد!
به این خاطر مقصر زنها هستند. این تابوییست که خودشان برای سلطه بر جنس مخالف ایجاد کرده اند. زنی که با بیش از یک مرد همزمان رابطه داشته باشد جنده و بی بند و بار و آشغال و ... است و ارزش تن انداختن هم ندارد!!!! این تابو را زنها درست کرده اند تا زنانِ دیگر را که رقیب جنسی خود میبینند را ترور شخصیت کنند و از دایره بازی خارج.
مساله اینه که از نظر من اصلن داشتن رابطه جنسی همزمان با چند نفر بد نیست! پس شما نمیتونید به من بگید چون زنان کار بدی میکنند مردان هم حق دارند یا ندارند!!!!!
من به جنس آکبند هم برسم حاضر به تقسیم منابع و دادن تعهد قانونی و اقتصادی و ... نیستم. اصولن به هیچ خدایی کولی نمیدهم ولو الیزابت تیلورِ باکره باشد! وقتی تمام نیاز جنسی ام با 100 یورو برطرف میشود آن هم نه با هر قمر الملوک خانمی :)) و این هزینه یک هزارم بلکه یک ده هزارم هزینه تعهد دادن به خاطر سکس هم نمیشود مگر مغزم را خر گار گرفته که تعهد بدهم ؟
نهایتن شاید تنها زمانی که احساس کنم کشش دارم به سمت بقای نسل و بچه دار شدن و اینها خر شوم بروم یکی را بگیرم! تا کنون که چنین حسی به من دست نداده خوشبختانه.
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Log In - The New York Times
اینکه فاصله درامد بین زنان و مردان وجود داره یک حقیقت هست هرچند در توضیح دلیلش بین مفسران اختلافه.
نکته جالب این هست که حتی در مشاغل که به طور سنتی زنانه تلقی میشند یا زنان زیادی در اونها به طور تمام وقت مشغول بکارند(مثلا تدریس در مدارس یا پرستاری)باز هم میانگین درآمد زنان از مردان کمتره!
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
پاسخ صریح مشاور روحانی به خانم تندرو: وجداناً بفرمایید کار دختران در کافیشاپ است؟!!!
وجدانا انصافه زنان شاغل باشند مردا بیکار بموننند؟!کشور ما چرا اینقد مرد ستیزه:))وجداناً بفرمایید دختر و بانوی ما در کافیشاپ و سفرهخانه سنتی کار کند امتیاز است و انصاف است و اشتغال است و پسران و مردان بیکار باشند حتی در شرایط مساوی. خانم کولایی بهترین کار برای زنان، کار آموزشی و پرستاری و طبابت است و آن هم در مرحله دوم که در مرحله اول و اصل و اهم و اولی همان خانهداری و همسرداری و مادری میباشد و انسانسازی به معنای جامع کلمه
Tacitus-
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)