واقعا خیلی رو دارند اینا،،بعد تازه میاد تو کنفرانس مطبوعاتی(؟) طلب هم داره.بخیلی از رفقای ج.ا هم پرید بطور کم سابقه ای.ببینیم چه بلایی سر مملکت میارند آخر،جام زهر رو سر میکشن یا نه
واقعا خیلی رو دارند اینا،،بعد تازه میاد تو کنفرانس مطبوعاتی(؟) طلب هم داره.بخیلی از رفقای ج.ا هم پرید بطور کم سابقه ای.ببینیم چه بلایی سر مملکت میارند آخر،جام زهر رو سر میکشن یا نه
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
طرف میره خواستگاری میگه من تو لاله زار کنار خیابون دلار فروشم و بعد گندش در میاد مهندس بوده......
شاید سر بکشند، همهی کاسه کوزهها را هم سر احمدینژاد خراب بکنند(از سرکوبهای پس از انتخابات تا تحریمها و غیره). از نظام اسلامی هیچ چیز بعید نیست، خامنهای برای ماندن در قدرت تغییر جنسیت هم میدهد.
زنده باد زندگی!
من موندم تو کف بردباری مردم. عجب صبری مردم دارند. از صبر خدا هم پیشی گرفته.
نمیدونم چرا نمیمیرد؟حالا امکانات پزشکی فوق عالی دارد ولی دستش ناقص است اینهمه هم که حرص میخورد باید بمیرد قاعدتا دیگه !!
بمیرد شاید در خلا قدرت موقت ایجاد شده مردم بتوانند نفسی بکشند یا روحیه ای بگیرند کاری بکنند.
قلع و قمی که کرده من تصور جانشین برایش را سخت میدانم،شاید هم رهبری(!) را بدهند دست جوانهایی چون جنتی
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
امروز یه یارو رو دیدم...میپرسه میگه چرا این جوری شده؟ بعد میگه یعنی اقتصاد اسلامی شه به نظرتون درست نمیشه اوضاع؟حداقل عدالت توش هست....یعنی من روانی میشم وقتی این حرفا رو میشنوم!! بعد بگید مردم ما خیلی پیشرو هستن...اعصاب ندارم اصلا!!!
ویرایش از سوی Russell : 10-02-2012 در ساعت 08:21 PM
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
هماکنون 26 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 26 مهمان)