چند شب پیش فیلم «جایی برای پیرمردها نیست» را دیدم . فیلم جالبی بود . از این سبک فیلمها خوشم میآید . بازیها بسیار عالی بود . فیلمنامه هم که محشر بود . به هر حال فیلمیست که چهار جایزه اسکار را برده است .

چند شب پیش فیلم «جایی برای پیرمردها نیست» را دیدم . فیلم جالبی بود . از این سبک فیلمها خوشم میآید . بازیها بسیار عالی بود . فیلمنامه هم که محشر بود . به هر حال فیلمیست که چهار جایزه اسکار را برده است .
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Mehrbod (03-26-2013),Russell (03-25-2013),undead_knight (03-26-2013)

خب Dane Cook برای خنده دار کردن این فیلم کافیه،مخصوصا اگر گود لاک چاک رو دیده باشید:)
کار(یا تفریح:)) ) این دوست عزیز اینه که از دوست پسرهای سابق دخترا پول میگیره،به خاطر جذابیت ذاتیش و توانایی بالاش مخشون رو میزنه و بعد نقش یک دوست پسر فوق العاده بد رو بازی میکنه طوری که دوست دختر سابق و دوست پسر سابق رو به آغوش هم برگردونه:))
و گره داستان موقعی هست که یکی از دخترا از این رفتارش بدش نمیاد ... :)
خلاصه ساده:سه پسر دبیرستانی برای پولدار شدن، پیدا کردن دوست دختر و سکس تصمیم میگیرند پورنو بسازند!من نمیدونم چرا IMDB نمره پایینی بهش داده من که کلی خندیدم:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-

البته IMDB به هیچ فیلمی امتیازی نمیده و همه میانگین نمرات کاربران سایت هست که اهمیتی هم ندارد هر چند این فیلم هایی که شما معرفی کردید کلیشه تینیجر های شهوتی بیشتر از اون هم ارزش ندارد D: . برای نظرات منتقدان سایت metacritic.com و rottentomatoes.com را پیشنهاد میکنم . که معمولا کنار نمره کاربران متا اسکور در IMDB هم است .
Spirited Away (2001) - IMDb
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Melancholia (2011) - IMDb
مالیخولیا یک فیلم با دو بخش که در بخش اول به افسردگی شخصیت فیلم یا نوع بشر ! اشاره می کند و در بخش دوم با نشان
ابژکتیو در واقع مالیخولیا را پایان زندگی بشر می داند ؟
فیلم مانند هیچ یک از فیلم های آخر الزمانی نیست و حسی از تنها بودن و ترس را به خوبی القا می دهد .
پیشنهاد می کنم حتما این فیلم رو ببینید . و همچنین برداشت شما از این فیلم برای من هم قابل توجه خواهد بود .
Mehrbod (03-27-2013),Russell (03-27-2013),undead_knight (03-27-2013)

To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-

آندد پس اینرو ندیدی !!
خندهدارترین فیلم ترسناکی که من تا حالا دیدم،من رو که با خندوندن کلی سرگرم کرد !!
ساخت 2004 هم هست که جلوههایِ ویژهاش در نوع خودش رکوردی بحساب میاد !!
The Halfway House (2004) - IMDb
قرار بوده مثلا سبک exploitation باشد !!
![]()
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
undead_knight (03-26-2013)

پس اگر گیگ اضافه اوردم دانلودش میکنم:))
توی این فیلمه سازندگان علاقه عجیبی به به روش های تیکه پاره کردن و کشتار خرکی داشتند که از خیر قهرمان هم نگذشتند و همه اندام های سکسیش رو به گا دادند!(حداقل اونهایی که مشخص بود:)) )
فکر کن در یک صحنه طرف بعد از برخورد شمشیر و... اول میخنده بعد صورتش و سایر اندام هاش از هم جدا میشند!:))آخه من نمیدونم چطور مغزی که تیکه شده اینطور واکنش نشون میده:))
از همه اینها جالب تر خون آدم ها بود که انگار چند ده لیتری هر کدوم خون داشتند و بعد به صورت فشار قوی میزد بیرون:)))
نکته:این فیلم مثلا یک فیلم جدی بود:))
Tacitus-

دوستان animeیِ sci-fi خوب چی داریم؟
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد

این فیلمهای ترسناک گاها به طرز عجیبی خندهدار میشوند . هرچه بیشتر هم جدی باشند بیشتر خندهدار میشوند !
من چندتایی دیدهام که اگر اسمشان را یادم آمد یا اگر تصادفی همچنان در آرشیوم بودند ، میگویم تا شما هم قدری بخندید .
ولی یکی دو فیلمِ ترسناکِ متفاوت دیدهام مثلِ Others و 28Days Later و Triangle که جالب بودند.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Mehrbod (03-27-2013),Russell (03-26-2013),undead_knight (03-26-2013)

Ali G Indahouse - Wikipedia, the free encyclopedia
میتونم بگم یکی از بهترین فیلم هایی بود که اخیرا دیدم:)
رپ، هیپ هاپ،سکس و از همه جالب تر سیاست رو با هم مخلوط کنید و در دستان یک کمدین کارکشته قرارش بدید:))فیلم دیدگاه انتقادی چندانی نداره ولی در شوخی کردن با سیاست و حتی نماد های بریتانیا هیچ مرزی رو نمیشناسه:))
نه فقط قهقهه های شدیدم حسابی حالمو جا آورد بلکه دیدنش رو توصیه میکنم،بزاریدش توی ده تای اولی که میخواید بببینید:)
Tacitus-

این فیلم رو سه بار دیدم و هر سه بارش واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم:)
البته ساینس فیکشن فیلم کمی گیر داره ولی بار دراماتیکش به نظر من جبرانش میکنه.
Tacitus-
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)