بعد میگن خودشیفته نباشم:))
داستان کودکان ننوشته بودم که به لطف اسپاگتی این رو هم دارم انجام میدم:))
بعد میگن خودشیفته نباشم:))
داستان کودکان ننوشته بودم که به لطف اسپاگتی این رو هم دارم انجام میدم:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
چه امام زمان حساسی هم دارن ایشونوقتی من میدونم رقصیدن و بی حجاب بودنم و آرایش کردن و....اینها همه باعث ناراحتی امام زمانم میشه حداقل وقتی حاجتمو ازش گرفتم مراعات کنم و سریع به جای شکر خدا مراسم را نندازم
چرا زمانی که بیمار شدیم مثلا دستون شکسته و کلی درد می کشیم از خدا می خوایم که زودتر خوب شه و بشه مثل اولش بعدش که خوب شد لاک میزنیم و به نا محرم نشون میدیم ؟
SAMKING (01-24-2013),sonixax (01-24-2013),undead_knight (01-24-2013)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
دوستان این اندازه کارزایی نکنید! بمهر گفتمانهای جدی بیرون از پاتوق!
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
من موندم چرا توی این فیس بوک در قسمت
People You May Know
خیلی وقت ها کسایی رو معرفی میکنه به من پسوند اسمشون"جنده"هست،حالا نه دوست مشترک باهاشون دارم نه پیج هایی که لایک میکنم به این تیریپا میخوره :)))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
امروز رو برد محل کارم زده بود:
بهترین انسانها نزد خداکسی ست که اجازه دهد دیگران از او بهره ببرند
:))))
امامش هم یادم نیست کی بود
SAMKING (01-24-2013),sonixax (01-24-2013),undead_knight (01-24-2013),yasy (01-24-2013)
تازه چند هفته پیشم زده بود:
هر کس که به من امدن ربیع الاول را بشارت دهد من بشارت بهشت را به او میدهم
یه همچی چیزی:)))
اینو پیغمبر خاتم گفته بود یادمه:))
درود بر دوستان گرامی
شب تان خوش
چند نفر از شما چون با من در شب زنده داریِ همراه با چای و سیگار و کتاب اشتراک دارد؟(من اینها را از پدرم به ارث برده ام)
mamad1 (01-25-2013),Mehrbod (01-25-2013),Russell (01-24-2013),sonixax (01-25-2013),undead_knight (01-24-2013)
هماکنون 79 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 79 مهمان)