همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
ظاهرا باید منتظر یک حادثهء تروریستی اتمی در دنیا بخصوص کشورهایی مثل آمریکا هم بود به زودی.
همین دانشمندان خودشون محاسبه کردن که از نظر احتمالاتی با احتمال 50% درصد در نمیدونم چند سال آینده چنین اتفاقی رخ میده.
یک دلیلش هم همین تکثیر و انباشت نیروگاهها و مواد و سلاحهای هسته ای در دنیا و حتی همون آمریکاست. خودشون گفتن یعنی! گفتن این تعداد سلاح/مواد هسته ای انباشته، این خطر رو همیشه داره.
واقعا بشر میتونه خطرات هسته ای رو تا ابد با اطمینان کافی کنترل کنه؟
البته من به خدا/ماوراء اعتقاد دارم کم و بیش.
شاید یجوری جلوش رو بگیره.
آخه ما هنوز کار داریم بابا
حالا جون تو یه شب خواب میدیدم که جنگ هسته ای شده و داشتم با چند نفر دیگه از میان ویرانه ها فرار میکردم. در همون حال چند کیلومتر دورتر چندتا موشک اتمی زدن نزدیک یکسری آسمان خراش بلند و ویرانه ها (درواقع داشتیم قبل از اینکه اثر انفجار اونا به ما برسه فرار میکردیم).
من داشتم یجورایی از اون افراد که همراهم بودن محافظت و اونا رو بجای امن هدایت میکردم؛ حتی سر این کار مجبور شدم فداکاری کنم و جان و سلامتی خودم رو در معرض آتش انفجار بذارم که داشت از توی راهروها میامد پشت سرمون. مث این فیلما
حالا رادیواکتیوش رو بگو تازه!
نمیدونم انگار یجورایی مقاوم شده بودیم یا هنوز دوز کشنده ای نگرفته بودیم.
میگم این سلاحهای جدید (البته مال کشورهایی مثل آمریکا) هم خیلی تمیزتر هستن از قدیمی ها. الان دیگه اکثرا از نوع Thermonuclear هستن. یعنی عمدهء انرژی اونا از همجوشی هسته ای (Fusion) ایجاد میشه. یا اینکه حداقل از نوع Booster دار هستن (Booster از نوع Fusion است). همجوشی خیلی تمیزتره. و البته قدرتمندتر!
sonixax (03-23-2013),undead_knight (03-23-2013)
دفاع دیوید کامرون از برنامه نظامی هستهای بریتانیا
اون وقت بقیه در مقابل سخنان ایشون خفه خون میگیرند !!!!!!دیوید کامرون، نخستوزیر بریتانیا میگوید که این کشور نیازمند افزایش توان بازدارندگی هستهای خود است. با این حال حزب لیبرال که در دولت ائتلافی حضور دارد خواستار توقف برنامه هستهای بریتانیا با عنوان "تریدنت" است.
روز پنجشنبه چهارم آوریل (۱۵فروردین) دیوید کامرون، نخستوزیر بریتانیا و رهبر حزب محافظهکار با اشاره به تهدیدهای بالقوه موجود از سوی کشورهایی همچون ایران و کرهشمالی تصریح کرد که نسبت به این شرایط نمیتوان بیتفاوت بود.
نخست وزیر بریتانیا با اشاره به اینکه هیچ جایگزین ارزانتری را به عنوان جایگزین "سلاح نهایی دفاعی" و یا برنامه دفاع هستهای این کشور نمیداند، مدعی شد که تهدیدات هستهای از زمان پایان جنگ سرد افزایش یافته است.
تریدنت یک برنامه دفاع هستهای است که هزینه آن بالغ بر ۲۰ میلیارد پوند برآورد میشود. این سیستم دفاع هستهای بریتانیا در حال حاضر شامل چهار زیردریایی مجهز به موشکهای قارهپیما است که قابلیت حمل کلاهکهای هستهای را دارند.
اعضای حزب لیبرال بریتانیا با ادامه این برنامه نظامی مخالفاند و تصریح میکنند که با توجه به شرایط اقتصادی بریتانیا و همچنین جغرافیای سیاسی کنونی جهان، نیازی به ادامه این برنامه نیست.
دولت ائتلافی بریتانیا از احزاب محافظهکار و لیبرال تشکیل شده است. در همین حال برخی از نمایندگان عضو حزب کارگر، حزب اپوزیسیون دولت، نیز موافق تعطیلی برنامه هستهای تریدنت هستند.
در این شرایط نخستوزیر بریتانیا با اشاره به خطر ایران و کرهشمالی، میگوید: «ایران همچنان خواست جامعه جهانی را برای جلوگیری از توسعه قابلیتهای هستهای خود نادیده میگیرد. در همین حال رژیم پرخاشگر و غیرقابل پیشبینی کره شمالی اخیرا سومین آزمایش هستهای خود را انجام داده است».
وی همچنین با اشاره به ادعای کرهشمالی مبنی بر در اختیار داشتن یک موشک قارهپیما که برد آن به ایالات متحده نیز میرسد تصریح کرد: «این موضوع میتواند یک خطر جدی برای اروپا و همچنین بریتانیا باشد. ضمن آنکه نمیتوان گفت کرهشمالی و یا هر کشور دیگری که مجهز به سلاح هستهای باشد، چه رفتاری از خود بروز خواهد داد».
به همین علت آقای کامرون معتقد است که بهرغم فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، نیاز به بازدارندگی هستهای به همان اندازهایی است که شش دهه پیش دولت وقت بریتانیا برنامه دفاع هستهای تریدنت را آغاز کرد.
کشوری که نخست وزیرش چنین حرفی میزنه صلاحیت نداره که به بقیه بگه شما حق ندارید سلاح اتمی داشته باشید![]()
دکتر ساسی
از نگر من در چنین دنیایی که ما توش بسر میبریم تنها دو دسته هستند که میگویند بمب اتمی بد است:
گروه اول: احمق ها.
گروه دوم: کسانی که خودشون بمب اتمی دارند!
آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!
فکر کنم خوش خیال واژه بهتری باشد تا احمق !
همان طور که پیشتر هم گفتم وقتی که تهدید اتمی یک عده که ثابت کرده اند در استفاده از آن و کشتار غیر نظامین تردیدی ندارند بالای سر دیگران است ! دیگران هم باید به جنگ افزار هسته ای مجهز باشند شاید قدرت بازدارندگی داشتنش مانع از حمله نظامی به خصوص اتمی به کشورشان شود .
الان اسرائیل مدام آمریکا و بقیه جاها رو تحت فشار قرار داده که در معاملات تسلیحاتیشون با سایر کشورهای منطقه طوری رفتار کنند که همواره اسرائیل دست بالا رو داشته باشه ! چرا ؟
چون این توانایی رو داشته باشه که هر وقت دلش خواست به هر کدام از اینها حمله کند ! کما اینکه به بهانه پوشالین دفاع از خود میکند ! در صورتی که حمله پیش دستانه بر پایه حدس و گمان ناقض قوانین بین المللیست . برای همین هم استاکس نت به عنوان توصل به زور علیه ایران شناخته شد !
دکتر ساسی
به نام پلوتونیم
ایران به بمب اتم دست یافته ودر این موضوع شکی نیست
در زمان کلینتون کره اتمی شد
در زمان اوباما ایران
اصولا دمکراتها موافق اتمی شدن دنیا هستند
ایران اتمی قدرتی میشود برای مهار روسیه واعراب و پاکستان
وبه نظرم ایران و اسراییل در مورد بمب اتم با هم همکاری میکنند
و روسیه دارد فریب میخورد زیرا ایران با انداختن طعمه بوشهر کار خود را تمام کرد
انتظار نداشتم روسها باز گول بخورن
عاقبت خاک گل کوزه گرانیم نازنین
sonixax (04-10-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)