از آن نظر اگر میگویید![]()
از آن نظر اگر میگویید![]()
زنده باد زندگی!
Russell (02-04-2014)
جناب @mhgh در امضایشان نوشته:
جناب لازمه بدونید اینجا ما به هیچ چیز مقدس نمیگیم. چرا که در اینصورت هاله و حصاری که پیرامون اون مقدسات و مقدس معابان کشیده شده رو نمیتونیم بر بکشیم و لازمه خردگرایی، طرح پرسش و انتقاد و گاه انتقاد توفنده و تمسخر آمیز هست که تاثیرش در بعضی مواقع از مطالب جدی هم بیشتره.مطالبی را که در آن به اسلام و مسلمانان توهین شده بود یا مورد تمسخر قرار گرفته بود گزارش کردم. اگر به این موراد رسیدگی نشود این سایت را ترک خواهمکرد.
پاسخ گزارشهای من این بود:
sonixax: عقاید هیچ مرز و تقدسی در اینجا ندارند و توهین به عقاید جرم نمیباشد.
من برای گردانندگان سایت و نیز توهینکنندگان به مقدسات، و عقاید دیگران متاسفم؛ با این وضع این سایت شاهد گفتگوی سالم و سازنده نخواهد بود.
چنانچه پیشتر هم نوشتم این سایت را ترک خواهم کرد. مطمئنا خیلیها خوشحال خواهندشد!
ولی چیزی که برای شما مقدسه رو میتونید در ذهنتون داشته باشید و ازش دفاع کنید. گمان هم نمیکنم کسی در جستار فیزیک کوانتوم و علیت - برگ 2 که به خوبی و آرامی داشتید با جناب @undead_knight در اون به بحث میپرداختید به چیزی از چیزهای مقدس شما توهین کرده باشه. بنابر این اگر به دنبال بهانه برای فرار از گرفتاری های فکری بوجود آمده بودید، که روشنه بودید، این اخلاق اسلامیِ تخطئه و فرافکنی رو کنار بگذارید و آبرومندانه برید و دیگه نیاید. ولی اگر واقعن تفکرتون اینه که همه باید به افکار و عقاید شما مثل بع*بعی احترام بگذارند باید بگم خیر. ما هیچ چیز رو مقدس و سزاوار قداست نمیدونیم.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
Anarchy (04-17-2014),Persepolis (04-17-2014),Russell (04-17-2014),sonixax (04-17-2014),Theodor Herzl (04-17-2014),undead_knight (04-17-2014)
Anarchy (05-03-2014),kourosh_bikhoda (05-03-2014)
نمی دونم این پست باقی میمونه یا این هم باز به سرنوشت حذف دچار میشه!
کاربر sonixax از امکانات مدیریتی که در اختیارش قرار داده شده سواستفاده میکنه و به زشتترین شکل ممکن و در جهت کلکل های چاله میدونی و تخریب طرف بحثش سواستفاده میکنه . اما کسی بهش نمی گه بالای چشمت ابرو هست و با افتخار داره از ابزار مدیریتی سواستفاده میکنه.
متاسفانه در اقدامی شنیع و خلافِ آزادی بیان پستهایی از من در تاپیکهای جستار آزاد تالار رایانگر،اینترنت،تلفن های همراه - برگ 24 و جنگ مسلحانه - برگ 4 بوسیله شخص sonixax حذف شدند.
و جالب اینجاست که در توجیه به این هتک حرمت اینرا گفته است:
!!!!
من تعجب میکنم که تو با چه رویی چنین حرفی میزنی وقتی تو خودت به کرات شروع کننده حمله شخصی و... هستی و از گفتن هیچ حرف زشتی هم ابایی نداری. پستهایت موجودند همه میتونند بروند ببینند و اگر پستهایی که از من حذف کردی دوباره برگردانده شوند همه میتونند مقایسه کنند.
حالا شما خودتون نحوه گفتارش رو در همین جمله فوق ببینید! و بقیه پستهایش چه با من چه با بعضی دیگر از کاربران رو هم ببینید! و بعدش ببینید شروع کننده این دیالوگ ها از طرف چه کسی بوده اند!
پستهای من در حالی حذف میشه که اولین بیاحترامی رو این کاربر به من کرد. پس مشخصه اینجا نه admin نظارتی داره نه آدم درستی برای اینکار گذاشته. چاقو رو دادند دست یک بچه که گفتار و رفتارش دقیقا همین رو نشون میده.که استفاده درست که نمیکنه هیچ خیلی هم باهاش غلدر بازی در مییاره و تهدید تهدید تهدید !
برگردیم به اصل موضوع، وقتی صحبتی زشت و نادرست از طرف sonixax گفته میشه، باعث میشه افراد عکس العمل نشون بدن. هر عملی عکس العملی داره و این عکس العملها وقتی که میبینند فروم نه صاحب داره نه نظارت admin اونوقت کاربرها شروع میکنن خودشون مستقیما برخورد کردن و بعدش این sonixax که خوب کتک میخوره شروع میکنه به حذف کردن پستهای طرف بحث خودش(!) و چاقوکشی و غلدر بازی راه میندازه و در اصل میگه همینه میخوای بخواه نمیخوای اخراج با برچسب فلانی و با حذف پست ابراز وجود میکنه!! اسمش هم میزارید آزادی بیان و عدم سانسور!
و بعدش هم یکی مثل این با حالت معصومانهای میگه:
!!!
سارا (07-27-2015)
sonixax (06-22-2014)
دوستان گرامی پرسشی داشتم. می خاستم بدانم آیا در این سخنگاه دیکتاتوری حاکم است؟! آیا این شعار آزادی بیان که شعار اصلی سخنگاه دفترچه است صرفن یک شعار توخالیست؟!! اگر چنین است لطفن مرا روشن بفرمایید.
چرا یک مدیر خودکامه به نام sonixax فرتورهای مرا در جستار گیاهخاری به صورت سلیقه ای و البته از روی کینه ورزی پاک می کند؟!
آیا گذاشتن فرتورهای مرتبط به آن جستار اسپم محسوب می شود؟!
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)