ببینید فروم گفتگو متعلق به آرش بیخدا بود و در سایت زندیق صفحه اول لینک شده بود ، اکثریت کاربران گفتگو از زندیق به آنجا آمدند ، به نظر من برای بالا رفتن رنکینگ سایت ما باید یک بخش خبری ایجاد کنیم حداقل روزی ۲-۳ بار آپدیت کنیم با خبرهای جدید و لینک بدیم به بالاترین و هر جای دیگه که میشه ، مردم به بهانه خبر که اینجا بیایند به بخش فروم نیز مراجعه میکنند ، تعداد کاربر بالا میرود ، رتبه alexa هم بالا میرود ، ادمین گرامی به نظرم دامین جدید هم نمیخواهد ، همین دامین دفترچه را یک بخش خبری در آن ایجاد کنیم و لینک بدهیم از آنجا رنکینگ بالا میرود!
"A Land without a People for a People without a Land"
محیط بسیار مودبانه سایت امکان حضور رو برای بانوان هم فراهم میکنه تو سایتهای فیلتر شده زیادی به جز فیس بوک خانومها حاضر نمیشد چون یه جور پستوی بی ادبانه و ادبیات چاله میدونی داره . ناگفته نماند هرچند هدف گردآوری خانمها نیست ولی حضور ما خانمها ارتباط مستقیمی با بالا رفتن آمار آلکسا داره
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Agnostic (08-29-2012),Anarchy (08-31-2012),Russell (08-28-2012),sonixax (08-28-2012),Theodor Herzl (08-29-2012)
مودبانه و جدی هست و بخاطر همین هم برای حضور خانمها مناسبه اما تبلیغات کافی وجود نداره .
پیشنهاد من اینه که دوستان با اراده و زبان بلد یه لطفی کنن و در سایت ویکی پدیا یه صفحه فارسی/انگلیسی/فرانسوی/آلمانی/ عربی برای دفترچه بزنن. اگه این کارو بکنن از نظر من خیلی عالی میشه ...من بلد نیستم وگرنه درست میکردم
بچه ها نمیشه کاری کرد یک پست رو پسند کردند پیغام نفرسته؟از اون چیزهای رو مخیه ها !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
خندانک های قدیم گرافیک بهتری داشت.
این جدیدها بدرد نمیخوره!
قبلی ها هم سر جایشان است !
روی بیشتر كلیك كنید .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
من از اینها بیشتر خوشم میآید. شکلکهای قدیمی خوب نبود :
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)