نوشته اصلی از سوی
sonixax
به راستی هزینه اش را نفهمیدی ؟
پس باید دست کم یک بار 6 ماه مخفیانه با ترس و لرز زندگی کنی و بعدش زندگیت رو بدی دست قاچاقچی آیا زنده برسی آیا زنده نرسی! بعد از اینکه رسیدی آیا اقامت بگیری آیا نگیری رو تجربه بکنی بعد از اون هم تبعید زورکی رو تجربه کنی اون وقت میفهمی هزینه اش چیه!
تازه ماها خوب خوباش هستیم! یک کسانی مثل این دو تا جوونی که توی هواپیمای مالزی کشته شدند! یا اونهایی که در راه رسیدن به استرالیا غرق شدند خیلی هزینه های سنگین تری پرداخت کردند. هزینه هایی که امثال همین جناب کافر وجود نزدیک شدن بهش رو هم ندارند چه برسه پرداختش رو و بعد تیریپ روشنفکری و طلبکاری بر میدارند که رفتید اون طرف حال و حول!!!!
هر وقت بعد از تمام این بلاهایی که سرت اومد و سالم و زنده رسیدی و اقامت گرفتی و یک مقداری کارهات رو به راه شد و بعدش گفتی آخیش راحت شدم بعد چهار تا ضد خارجی ریختند تا سر حد مرگ کتکت زدند و پلیس هم گفت کاری از دستمون برنمیاد! یا توی مترو میری وای میسی میبینی آلمانیه فوری میره 20 متر اونور تر وای میسه تازه میفهمی هزینه دادن یعنی چی! از سرزمین خودت رونده این ور هم مونده!
هزینه دادن یعنی اینکه دایی من این ور مرد! مادربزگرم رنگ جنازه بچه اش رو هم ندید سر همین دیوونه شد! هزینه دادن یعنی اینکه مادربزرگ من توی ایران داره میمیره مادرم این طرف داره بال بال میزنه که مادرش رو ببینه! هزینه یعنی اینکه دوست صمیمی و همسلولی فرزاد کمانگر باشی ببینی رفیقت رو بردند اعدام کردند! خودت هم معلوم نیست چه سرونوشتی داری بعد پدر و مادرت بیاند تمام زندگیشون رو بذارند گرو که یک روز از زندان بیای بیرون به بهانه دیدارشون و بعدش فراریت بدند و خودشون بدبخت و آس و پاس بشند! اینها رو شما میفهمی ؟ فکر نکنم بتونی بفهمی چون اینها از نظر شما هزینه نیست که!