بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (02-04-2014)
iranbanoo (02-03-2014),kourosh_bikhoda (02-03-2014),Philo (02-03-2014),undead_knight (02-03-2014)
iranbanoo (02-03-2014),undead_knight (02-03-2014)
بله،این هم نکته ایست که آیا نوشته های آن محیط هم باید تحت قوانین انجمن باشند یا خیر.
نکته ی دیگری که به ذهن من می رسد (سوای اینکه رفتار کسرا را غالبا نمی پسندم) این است که براستی جمله ی "مثلا می خواهد تخم مرا بخورد" هر چه قدر زننده،جمله ایست کنایی.ایشان هم لابد آن جمع را دوستانه دیده که اینگونه سخن گفته،پر واضح است که هرکسی آن ادبیاتی را که در جمع دوستان اش به کار می برد در مقابل دیگران استفاده نمی کند.مثلا من شاید در خیابان اگر فلان دختر خوشگل را ببینم بگویم "عجب کُسی بود".حال باید چه کنم ؟از او عذرخواهی بکنم؟آن تالار به مانند پیام های شخصی است که به جای دو نفر میان چند نفر رد و بدل می شود،باید فکری کرد که آیا پیام های شخصی هم شامل قوانین می شوند یا خیر؟مثلا اگر کسی آمد به من نوعی گفت جاکش باید یخه اش را بگیریم ؟شخصا من اهمیتی به سخنانی که جلوی رویم هم گفته می شود نمی دهم، چه برسد پشت سر.
من میخواستم بگویم نهایتا اگر قبول کنیم که سخنانی که در آن تالار گفته می شود باید تحت قوانین باشند،باید به کسرا اخطار بدهند و یا سه روز اخراج اش کنند،این میان عذرخواهی و اینها بی معنی است به نگرم.
Mehrbod (02-03-2014),Theodor Herzl (02-03-2014)
من به اینکه برخی بخواهند نزد خود اشان پشت سر من هر چه دوست دارند بگویند رای میدهم, اینکه شما اینجا
فاشیست شدهاید و میخواهید دیگران نزد دوستان خود اشان هم آنجور که شما میپسندید گفتگو کنند برای من بسیار شگفتانگیز است.
تالار نهان هم چنانکه از نام آن پیداست نهان است, هموندان آن نیز همه گرداننده نیستند و گفتگوهای آنجا نیز
همواره در پیوند با گفتگوهای دفترچه نمیباشد و کسی هم اگر دوست نداشت میتواند آنجا نباشد (پیشینهموند آن خود من).
—مزدک بامداد
sonixax (02-04-2014)
مخفی بودنش خیلی اهمیت نداره چون هم شمار نسبتا زیادی از "کاربران اصلی" اونجا هستند و هم اینکه توهین به کاربرا رو به دلیل "اینکه همه میبینند" جرم اعلام نمیکنند به خاطر اینه که نادرست تلقی میشه.
فیسبوک و یاهو هم ادمین و مدیر خاصی ندارند،(که البته توی فیسبوک میشه ریپورت کرد بعضی چیزا رو)
اگر شما اینقدر ادعای آزادی بیان دارید با اینکه کاربرا توی محیط عمومی فاروم هم به هم فحش بدند نباید مخالف باشید:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
هماکنون 5 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 5 مهمان)