من یک جا میخوندم در جهان قبل از مسیحیت در اروپا ، مثلا در یونان و روم ، همجنس گرایان مشکلی نداشتند و مثل بقیه بودند ، این ورود مسیحیت به اروپا بود که همجنس گرایی رو تبدیل به یک چیز غیر طبیعی کرد و همجنس گرایان مورد آزار و اذیت قرار گرفتند.
من یک جا میخوندم در جهان قبل از مسیحیت در اروپا ، مثلا در یونان و روم ، همجنس گرایان مشکلی نداشتند و مثل بقیه بودند ، این ورود مسیحیت به اروپا بود که همجنس گرایی رو تبدیل به یک چیز غیر طبیعی کرد و همجنس گرایان مورد آزار و اذیت قرار گرفتند.
"A Land without a People for a People without a Land"
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (11-09-2012),Reactor (11-09-2012),Russell (11-09-2012),sonixax (11-09-2012),Theodor Herzl (11-09-2012)
این تصویر برای ایران عین واقعیته... آیا در کشورهای جهان اول هم همینطوره؟ کنجکاوم بدونم...
![]()
تعلیم معلم به كسی ننگ نداردسیبی كه سهیلش نخورد رنگ ندارد
iranbanoo (05-20-2015)
امینم که بسیاری او را بزرگترین خواننده قرن 21 تاکنون میدانند که همش تو شعراش به همجنسگراها توهین میکنه. Dr Dre هم که استادش هست و در دهه 90 اولین آلبوم رپ رو عرضه کرد هم همینطوره. کلا بسیاری از رپرها همینطورن. من که از همجنسگراها و دو جنس گراها و ترنس ها خوشم نمیاد ولی هیچوقت به آنها توهین نکردم. اینها که به این افراد توهین میکنند همانهایی هستند که اگر منگل و عقب مانده ببینند سوژه خنده شان میکنند. به هر حال آدم های بیشعوری هستند.
در کل دید مثبتی به این جور افراد وجود نداره چون از نظر دگرجنسگراها هر چه قدر هم روشنفکر این کار جالب نیست و حتا برای بعضیهاشون حال به هم زن هم هست - مساله عقاید دینی و متحجرانه نیست!!! برای کسی که هم آغوشی با جنس مخالف رو میپسنده هم آغوشی با همجنس حتا در حد تصور هم مشمئز کننده هستش.
ولی این دسته در غرب و کشورهای درجه یک دنیا مورد آزار و اذیت قرار نمیگیرند و یا میزانش خیلی کمتره. در آلمان که ازدواج رسمیشون ثبت میشه و حتا هتلهای مخصوص ارایه خدمات جنسی برای این افراد وجود داره.
این حرفها هم برای خیلی از کسانی که علایق جنسی متفاوت دارند نه تنها سنگین و بد نیست بلکه طرف خوشش هم میاد گاهن!!! (البته بعضی ها نه همه).
ولی مشخصن همجنسگرایان و دوجنسگرایان نه منحرف هستند و نه پدیده ای غیر عادی وقتی که این مساله در بیش از هزار گونه از جانوران دیده میشه :
Homosexual behavior in animals - WiKi
کسی که خوشش نمیاد سر خر رو باید کج کنه و از اون طرف خیابون رد بشه یا نگاه نکنه و ...
به قول معروف اون راضی، این راضی کون لق ناراضی!!!!
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
اول از اینکه فهمیدی واقعا کنجکاوم بدونم خارج وضع چجوریه تشکر میکنم...
باز خوشحالم که حرفهات نسبتا امیدوار کننده بود... دستت درد نکنه...
خوب در ایران این خیلی باعث اذیت و آزار همجنسگرایان میشه. فک میکنم
اگه یه دولت سکولار روی کار بیاد باید قوانین سفت و سختی علیه این مساله
وضع کنه و این مساله جرم محسوب بشه...
در اونجا همچین چیزی باهاش برخورد قانونی میشه؟ مثلا کلماتی که نمیخوام
اینجا اسم ببرم ولی خودت میتونی حدس بزنی رو یکی به یــه همجنسگرا بگه
چه اتفاقی میافته؟ سایر مردم به اون فرد و حرفهاش واکنش منفی نشون
میدن؟ از لحاظ قانونی چی؟ باهاش برخورد میشه؟
چیزی که مطئنم حداقل بعضیاشون به شدت اذیت میشن از این حرفها...این حرفها هم برای خیلی از کسانی که علایق جنسی متفاوت دارند نه تنها سنگین و بد نیست بلکه طرف خوشش هم میاد گاهن!!! (البته بعضی ها نه همه).
شاید خودت هم از این حرفها بهشون زدی یا میزنی و میخوای توجیهش
کنی... ببخشید رک گفتم..
منظورتو نفهمیدم... پس این همه آدم تو همین فروم که با همجنسگرائیاز نظر دگرجنسگراها هر چه قدر هم روشنفکر این کار جالب نیست
مشکلی ندارن(نداشتن؟) چی؟ اگه میشه یکم بیشتر توضیح بده که
منظورت از "جالب نیست" چیه...
تعلیم معلم به كسی ننگ نداردسیبی كه سهیلش نخورد رنگ ندارد
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)