بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
من هم تاکنون ندیده بودم ؛
در این لینک هایی که مهربد داد سرکی کشیدم و ضربان قلبم کمی بالا رفت ؛ دیدم سرکاری است و خبری نیست برگشتم !
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
زنده باد زندگی!
بله ، توی این پست گفته که خرید میکرده است:
جناب @Mehrbod هم نیستند؟
ویرایش از سوی Robert : 06-15-2014 در ساعت 06:43 PM
sonixax (06-15-2014)
وای خدای من!
من امروز به طرز اتفاقی توسط نوشته شما با بیت کوین آشنا شدم و بعد از تحقیقات گشترده متوجه شدم موقعی که شما این پست را گذاشتید قیمت این موجود عجیب الخلقه 13 دلار بوده است، سپس تا 1000 دلار بالا رفته است . بسیار شگفت انگیز است . هیچ بیزنس و تجارتی را نمیشناسم که آنچنان سود آور باشد و در یک سال سرمایه شما تقریبآ 80 تا 100 برابر شود، حتی از قاچاق مواد مخدر نیز سود آور تر است. آن موقع چند صدتایی میخریدید و الان به جای حضور و گذر عمر تدریجی در این انجمن در نقاط محشر دنیا در حال عشق بازی بودید .
نظر شما در مورد خرید این ارز با قیمت 377 دلار در حال حاضر چیست ؟
Anarchy (11-07-2015)
Anarchy (11-07-2015)
حتی تصور کردنش هم حس بدی در من ایجاد میکنه چه برسه به تماشای عکساشون. من که حتی از سر کنجکاوی هم علاقه ندارم ببینم. فکر کنم برای تماشای این صحنه ها باید یه کم مازوخیسم داشت. :D
ربطش این هست که داره توضیح میده چی هست پس میدونی. مثلا میگه: محلی به حساب میآید برای تجمع بچهبازها و چاپ تصاویر آنها، پس دیدنش غیر از ناراحتی و اعصاب خوردی هیچی نداره. مگر اینکه یه نفر خودش پدوفیل باشه. :D
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)