دقیقا بدترین نوع مرگ برای من هم اینه که غرق بشم و خیلی ازاین موضوع می ترسم و البته یه نوع ترس از تصادف هم در وجودمه که نمی دونم شاید توی ضمیر نا خود آگاهم باشه ..

دقیقا بدترین نوع مرگ برای من هم اینه که غرق بشم و خیلی ازاین موضوع می ترسم و البته یه نوع ترس از تصادف هم در وجودمه که نمی دونم شاید توی ضمیر نا خود آگاهم باشه ..

مرگ راه های زیادی داره.ولی فکر کنم اشاره شما به خودکشی کردن باشه،درسته؟از این لحاظ که شما میخواید داروهای تضعیف کننده مغز با دوز بالا راحت ترین حالت برای مردن هست.

مساله اینه که راه های زیادی برای انجام ناموفق یا بد بطوری که بزنیم خودمان را معلول یا فلج کنیم یا با یکی از دردناکترین شیوه های ممکن خودمان را بکشیم وجود دارد.
استشاق گازهایی مثل مونوکسید کربن یا روش موثر و دم دستر آن H2s هم خوبند![]()
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound

بنده هم اصلا خیال مردن ندارم و برای خودم برنامه ها و آرزوها دارم. ولی فکر میکنم مرگ با داروهای بیهوشی همانند پیر سفر کرده مایکل جکسون"رحمت الاسپاگتی علیه" بیدرد ترین مرگ ها باشه و بیشتر حس خواب عمیق رو به انسان بده.
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound

این همه قر و فر نداره که ! یه اسلحه بذارید روی شقیقه و بنگ ! هیچی هم نمیفهمید![]()
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)