Anarchy (09-28-2012),Rationalist (11-10-2012),Russell (09-19-2012),sonixax (09-20-2012),Unknown (09-20-2012)
ممنونم از مشارکت دوستان.
من همیشه فکر می کردم رویا بطور لحظه ای ساخته شده و تصادفی پیش میرود، یعنی بدون طرح قبلی. اخیرا رویایی دیدم، که در آن شخصی سخنی گفت که من ابتدا منظورش را نگرفتم، اما بعد از کمی فکر متوجه شدم حرفش کنایه از چه بوده. الان یادم نیست که چه گفت، ولی خاطرم هست که وقتی بیدار شدم، آنقدر چیز عجیبی نبود که نتوان آن را تصادفی دانست. اما بهرحال این پرسش را برای من ایجاد کرد که آیا رویاها هوشمندانه مانند یک فیلم ساخته می شوند؟ آیا تا کنون برای شما پیش آمده که رویایتان شما را سورپرایز کند، یا اینکه نشانه هایی در ابتدای رویا باشد که به حل معما در انتهای آن کمک کند؟
"خواب" و رویا دیدن از پدیده های شگفت انگیزی هستند که دانش هنوز راه فراوانی را در یافتن حقایق مربوط به آن در پیش دارد.
من بر اساس آنچه تا به حال در فرایند خواب ادراک می نمایم/نمی نمایم؛ دسته بندی های گوناگونی را برای بهتر و دقیق تر پرداختن به آن تشکیل داده ام.
حتی در مورد "رویاهای صادقه" نیز برای خودم و برخی نزدیکانم تجربیات شگفت انگیزی رخ داده، که شوربختانه در آن هنگام رخدادها را یادداشت نمی کردم و هنوز نمی توانم در مورد آنها اظهار نظر قطعی داشته باشم!![]()
...و به این موجودات دوپا بگو: آن ارادهای است مهیب که قدرت آن مهلک است!!
در مورد رویای روشن من یادم هست که چند نفر قصد داشتند من رو بکشند و من خیلی راحت و بیخیال بهشون گفتم من میدونم الان خوابم و شما هیچ کاری نمیتونید بکنید!!
Rationalist (11-12-2012),Russell (11-11-2012),sonixax (11-11-2012)
من خیلی وقت پیش با خودم تلقین کردم که دیگه خواب نبینم چون خواب دیدن رو کار بیهوده ای میدونم. به موضوع خواب و تعبیر خواب و اتفاقاتی هم که در خواب میوفته علاقه و اعتقادی ندارم. من ربطی بین خواب و دنیای واقعی نمیبینم مگر ارتباط روانشناسی خواب و ضمیر ناخودآگاه انسان که فروید در باره اش گفته. الان چند سالی میشه که با خیال راحت میخوابم و کم پیش میاد که خواب ببینم![]()
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد
Anarchy (09-30-2012),Mehrbod (11-11-2012),Rationalist (11-11-2012),Russell (09-29-2012)
نمیگم بده.. به نظرم فرایند بیهوده ایه. اگر خواب نبینم وقتی صبح پامیشم به نظرم حالم بهتره. نمیدونم شاید هم تلقینه.
چندسال پیش جایی خوندم که میشه با تلقین کاری کرد که خواب ندید. منم این کار رو کردم و جواب میده. البته نه همیشه ولی اکثر اوقات.
از خواب دیدن هم خیری ندیدم هرچی خواب میدیدیم خواب های چپر چلاق و بی سر ته بود با خودم گفتم اگر نبینم بهتره نیروی ذهن خودم هم درگیر خواب و خیال نمیکنم.
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد
Anarchy (09-30-2012),Mehrbod (11-11-2012),Rationalist (11-11-2012),Reactor (09-30-2012),Russell (09-30-2012)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)