"A Land without a People for a People without a Land"
من این کتاب Treacherous Alliance- The Secret Dealings of Israel, Iran, and the United States را پیشتر گرفته و تا یک جایی هم خوانده بودم و به نگر خوب میامد.
بگمانم نخستین بار مهمان رادیوی Home - Coast to Coast AM جرج نوری بود که دیدمش، تا همین امروز ولی دیگر دربارهاش چیزی نشنیده بودم.
کسی از دوستان کتاب را نخوانده؟
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
احتمالا از زرتشتیگری فقط اسمش رو داره،در خارج هم بزرگ شده دشمنی شخصی و تجربه نداره مثل بقیه،ظاهرا تنها پول رو میشناسه،براش فرقی نمیکنه از مالیات دهنده های آمریکایی میدزده یا پول خون مردم ایران رو میخوره
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Agnostic (08-27-2012),Anarchy (08-31-2012),sonixax (08-27-2012),Theodor Herzl (08-27-2012)
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
کتابهای خنجی را می خوانم. هربار یک ایرانی در زمان عربها برای بیرون کردن عربها قیام کرد عربها به پشتوانه همان ایرانی هایی که عربها را قبول نداشتند قیام کننده را نابود کردند! پول...و پول پرستی برخی نامسلمانان!
لابی کردن هم در واشنگتن کار زیاد سختی نیست ، حتی حزب نازی آمریکا نیز یک لابی گر در واشنگتن دارد! کلا همین لابی گرها واشنگتن را خراب کردند ، اصولاً رأی مردم دیگر اندازه پشم هم در آمریکا ارزش ندارد! هرکه پول بیشتر و لابی گر پر نفوذ تر داشته باشد برنده است. مثلا یک لابی گر میرود پیش یک سناتور یا نماینده کنگره آمریکا و میگوید اگر این قانون را تصویب کنید ۱۰۰ هزار دلار به کمپین شما پول میدهیم و اینگونه هرکه پول بیشتر بدهد کارش در واشنگتن پیش میرود! من به عنوان اسرائیلی شانس آوردم که AIPAC یکی از قویترین لابیها در واشنگتن است ، البته عربستان سعودی نیز بسیار در واشنگتن لابی میکند ، همین چند وقت پیش بزرگترین قرارداد فروش اسلحه تاریخ آمریکا با عربستان بسته شد که جنگندههای بیشتر اف-۱۶ به عربستان بفروشند ، آمریکا نیز به ارتش اسرائیل قول داد که اف-۳۵ مجانی ۲۰ تا به اسرائیل بدهد که برتری هوایی اسرائیل در منطقه حفظ شود. ۵۰ جنگنده اف-۳۵ نیز برای فروش اگر اسرائیل درخواست کرد
Report: U.S. Nazi party registers lobbyist on Capitol Hill - Israel News | Haaretz Daily Newspaper
"A Land without a People for a People without a Land"
این پولی بودن انتخابات بنظر من هم بزرگترین ایراد سیستم آمریکا هست.اساسا انتخابات نباید پولکی باشه که نماینده ها بیان لابی کنند پول براش جمع کنند
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)