من آخوندتون میشم:
چون خداوند همه ابزار شناخت خودش رو در اختیار انسان قرار داده. بنابر این انسانی که خداوند رو نشناسه و قبول نکنه یک انسان غرض ورز هست. (اینها رو در دبیرستان میشنیدم)
پرسش: غرض ورز هم باشه چرا باید مجازات بشه؟

من آخوندتون میشم:
چون خداوند همه ابزار شناخت خودش رو در اختیار انسان قرار داده. بنابر این انسانی که خداوند رو نشناسه و قبول نکنه یک انسان غرض ورز هست. (اینها رو در دبیرستان میشنیدم)
پرسش: غرض ورز هم باشه چرا باید مجازات بشه؟
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
Anarchy (08-02-2011),havachekhube (08-01-2011),sonixax (08-01-2011),Theodor Herzl (08-01-2011)

دقیقاً به همین خاطره که اسپینوزا رو پیشنهاد میکنم.دیدگاه اسپینوزا شدیداً طبیعتگراست در حالی که ایده خدا رو در کلی ترین حالتش نگه میداره،به همین خاطر هم از جامعه یهودی در اون زمان با لعن و نفرین بیرونش میکنن.جناب انیشتین هم گفته که خدا از نظرش خدای اسپینوزاست.همونطور که مهربد هم گفت احتمال بودن چنین خدایی خیلی بیشتر از یهوه در عهد عتیق هست.
Baruch (or Benedictus) Spinoza is one of the most important philosophers—and certainly the most radical—of the early modern period. His thought combines a commitment to Cartesian metaphysical and epistemological principles with elements from ancient Stoicism and medieval Jewish rationalism into a nonetheless highly original system. His extremely naturalistic views on God, the world, the human being and knowledge serve to ground a moral philosophy centered on the control of the passions leading to virtue and happiness. They also lay the foundations for a strongly democratic political thought and a deep critique of the pretensions of Scripture and sectarian religion. Of all the philosophers of the seventeenth-century, perhaps none have more relevance today than Spinoza.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (08-02-2011),havachekhube (08-01-2011)
آغازگر جُستار

مرسی از پاسخهای دوستان ، در ادامه باید بگم که بیخدایی چند تا مشکل دیگر هم برای شخصی مثل من که مذهبی بوده میتونه داشته باشد. مثلا من تمامی عمر خود را تا کنون به یک طریق زندگی کردم ، بعضی زمانها شده اتفاقاتی غیر قابل باور در زندگی من اتفاق افتاده ، ۲۵ سال از زندگیم رو در یک فرهنگ به دنیا اومدم و بزرگ شدم ، الان که خیلی از چیزها برای من معنی نمیده ، افرادی که کنار من هستند از کنارم دور میشوند ، شاید الان وقتی به اطرافیانم بگم که دیگه اعتقادی به خدا ندارم ، شروع به مسخره کردن بکنند ، چون من ساعتها بحث میکردم با افراد مختلف و ممکن است بشنوم که حتما اون اعتقاداتت هم الکی بود ، در حالی که نبود و در آن زمان واقعا من باور داشتم.
نکته بعدی این هست که وقتی انسان فکر میکند که بعد از مرگ هیچ چیز نیست و همه چیز تمام میشود ، دلیل اینکه من بخواهم یک نام نیکی از خودم بجا بگذارم چیست؟ وقتی من نیستم و پاسخ دادنی در کار نیست ، فرق اینکه بعد از مرگ من بقیه که خود نیز روزی به هیچ خواهند رسید چه چیز در مورد من فکر کنند چیست؟ چرا من باید نامی نیک از خود به جا بگذارم؟
"A Land without a People for a People without a Land"
Anarchy (08-02-2011),havachekhube (08-02-2011),Russell (08-02-2011),کافر_مقدس (05-02-2012)

پست شما را که خوندم ناخودآگاه یاد مشکلات خودم به عنوان یک بی خدای گیر افتاده در یک جامعه خانواده و حکومت مذهبی افتادم واقعا سخته
اینجا اگر در دانشگاه بگویم بی خدا هستم سر خودم را بر باد دادم!
اگر در محیط خانوادگی ایرادات اسلام را مطرح کنم به سرعت طرد می شوم
و اگر مثلا امروز در خانواده بگویم که بی خدا شده ام باید امشب را در کوچه بخوابم . بدون شوخی
مثلا امروز که اول ماه رمضان این ماه لعنتی است من مثلا روزه ام!!! من مثلا 29 روز کامل روزه می گیرم!
پارسال و سال قبلش هم همین طور بود بیشتر از 10-15 سال است که برنامه من با خانواده ام همینه
باید مثل بدبخت ها داخل دست شویی آب بخورم و وقتی کسی حواسش نیست از یخچال میوه کش بروم و خیلی مشکلات دیگر
تا بخواهم بگویم که پیامبر یک آدمکش جانی بوده و قرآن پر است از تهدید به شکنجه و دعوت به جزم اندیشی سریع با این جواب روبرو می شوم که این حرف ها را نزن ایمانت ضعیف می شود. من هم همیشه با خودم می گویم کدام ایمان؟ کدوم دین؟
دوست عزیز در هر صورت وضعیت شما خیلی راحت تر از ما است پس از زندگیتان لذت ببرید و خوشحال باشید
چه هواییه! به!به!
خدا هم که تا حالا من را سنگ نکرده!
از این بهتر میشه؟
وبلاگ من برای هدایت به راه راست: گرانوم نقد اسلام
Anarchy (08-02-2011),Russell (08-02-2011),sonixax (08-02-2011),Theodor Herzl (08-02-2011)
آغازگر جُستار

Anarchy (08-02-2011)

از نظر من و شما غیراخلاقی و ضد انسانی هست از نظر خودشون درست و کاملا منطقی هست. شما از زاویه دید خودتون مسائل رو بررسی میکنید. یه فرد معقتد و مذهبی هیچکدوم از خصوصیات اخلاقی خدا و قوانین وضع شده الهی به نظرش غیرانسانی و غیرمنطقی نمیرسه و تا زمانی که فرد مذهبی وجود داره ادامه پیدا میکنه. مثلا الان یه جا دیدم نوشته بود آقای اشکوری لطفا آیه 34 سوره نساء رو ماله کشی نکنید. اینو برای دختر خالم خوندم و آیه رو هم خوندم. دختر خالم که مذهبی هست میگه خب این آیه کجاش مشکل داره؟ (تو اون آیه گفته شده مردان حق دارند زنشون رو که نافرمانی میکنند بزنه و زن باید از شوهرش اطاعت کنه.)

سلام شیرین خانم . منظور از زدن اینجا چی هست ؟ مثلا مرد میتواند به قصد کشت زن را بزند ؟! ضمنا منظور از اطاعت چی هست ؟ مثلا اگر خانم خانه داری حاضر نشد برای شوهر و بچه هایش آشپزی کند باز هم میشود او را کتک زد ؟ در صورت عدم اطاعت آیا باید از همان ابتدا کتک زد یا مراتبی را باید رعایت نمود ؟

بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد

سلام. حسین سوال شما خارج از موضوع مورد بحث هست.
حسین (09-05-2011)

این کار و خیلی از کارهای دیگر خدایان دلیل منطقی نداره چون با عقل و دید ناقص انسان ها ی نخستین دیکته شده.چرا خدا باید مخالفینش و کسانی که به او اعتقاد ندارند را مجازات کند؟
در کل اگر کارهای خدا از روی عقل و منطق بود که این همه کفر و کفار بوجود نمیآمدند؟! هیچ وقت هیچ کس نمی آمد خرد و منطق رو در مقابل خدا=خرافات قرار بده!
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)