چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
ببینید, سخن این نیست که اگر همین امروز حکم اعدام را داشته باشیم چه
میشود, سخن این است که با داشتن حکم اعدام, در سالهای پیشرو چه خواهد شد.
همچنین, شما میگویید امروز دولت آمریکا کار قضاوت را به حد کمال و بدون هیچگونه اشتباهی انجام میدهد؟
جدا از آنکه ادعای آورده شده بسیار نامنطقی و عجیب است, نیازی
به استناد به نادرستی آن حتی نمیرود و ما این را از شما میپذیریم.
ولی برای آینده چه؟ آیا دولت آمریکا برای ده سال آینده نیز همین اندازه خوب خواهد ماند؟
اگر در یکی از انتخابات مردم اشتباه کردند و حزب نادرستی به قدرت
رسید و خواست مخالفان خود را به سادگی حذف فیزیکی کند چه؟
آیا شما میتوانید برای ما تضمین و گارانتی کنید که هیچگاه این رویداد رخ نخواهد داد؟
کسری جان ما قبلا هم تو گفتگو در این مورد بحث کردیم..اعدام این افراد پاک کردن صورت مسئله است ..مسلما قانون در دنیای مدرن باید جنبه بازدارنده داشته باشه ...متاسفانه هیچ رابطه ای بین اعدام این افراد که از نظر روانی بیمار هستند و کم شدن آمار تجاوز به کودکان وجود نداره...شاید استدلال شما اینه که هزینه کردن مادی برای برای نگهداری چنین افرادی در زندان بی مورد پس بهتره که از شرشون بوسیله اعدام راحت بشیم! که این هم درست نیست چون این افراد باید از نظر روانی روشون مطالعه بشه و بهترین کیسها واسه شناسایی ناهنجاریهایی که شما ذکر کردید همین ها هستند در ضمن مرگ این افراد که مجازات به حساب نمیاد بلکه لطف بیجایی هست که در حق اینها میشه..اصولا آدمهای منحرف و روانپریش زندگی پر درد و رنجی دارند(اکثرا بخاطر کودکی وحشتناکشون) و هیچ چیز براشون زجرآورتر از زندگی کردن اون هم در زندان و تحت نظر نیست..کسی که برای چندمین بار برای تجاوز به کودکان دستگیر میشود ، کسی که ۲۰ سال به دختر خود تجاوز میکند و ۷ تا بچه از او به وجود میآورد ، اینها حق زندگی در دنیا را ندارند و هر نفسی که میکشند اکسیژن یک شخص دیگر را حرام میکنند ، من در مورد خاص %۱۰۰ موافق اعدام هستم.
با یک نمونه وحشتناکش آشنا بشید
Anarchy (11-25-2010),kourosh_bikhoda (11-25-2010),no.one6592@gmail.com (04-14-2013),Russell (11-25-2010),sonixax (11-25-2010)
اصولاً مجازات رو برای این انجام میدند که اون فرد رفتار بهتری در آینده داشته باشه.آخرین باری که من چک کردم افراد مرده رفتاری ندارند که بخواد خوب یا بد باشه.
این فقط یه حس انتقام کور هست که بوسیله الاهیات در قانون اومده و ما در قرن 21 مجبوریم برای این بدیهات بجنگیم.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (11-25-2010),no.one6592@gmail.com (04-14-2013),shoqad (11-25-2010),sonixax (11-25-2010),sourena67 (11-26-2010)
افرادی که من موافق اعدام آنها هستم ، معمولان تمامی دوران زندان خودشون رو در انفرادی و یا با یک هم سلولی میگذرونند و از اونها هم کاری کشیده نمیشه. زندانبانها هم ساعتی بالای ۲۵-۳۰ دلار حقوق میگیرند که امنیت اینها رو حفظ کنند ، حال حقوق پلیس رو که حساب نکنید. بعد هم در غرب این نیست که طرف تا آخر عمر در زندان بمونه ، حبس ابدیها بعد ۲۰ سال میتونن تقاضای بخشش کنند و بیرون بیایند ، اگر باز دوباره به یک کودک تجاوز کردند که امار نشون میده اکثریت این افراد دوباره به جرم خود برمیگردند ، شما حاضرید مسئولیت رو قبول کنید؟ جدا از اینکه سالانه هزاران هزار دلار انگار به چاه ریخته میشه ، اکثریت قریب به اتفاق این افراد باز نیز مرتکب جرم میشوند ، دلایل زندان و سیستم مجازات نیز فقط پیشگیری از جرم نیست ، باید شما بدونید وقتی یک کاری انجام میدهید ، یک اتفاقی خواهد افتاد و مجازات میشوید ، من چسی روشن فکری هم بلد نیستم ، دلم بسوز واسه کسانی که به بچهها رحم نمیکنند یا کسی که با چکش سر زنش رو خرد کرده.
"A Land without a People for a People without a Land"
Jooyandeh (11-25-2010)
به هر حال کشتن این افراد یعنی پاک کردن صورت مساله و هیچ تضمینی نیست که افرادی مانند اینها تکرار نشوند ! ولی مطالعه های روانشناسی روی این افراد میتونه کمک کنه که از ساخته شدن چنین افرادی در جامعه جلوگیری بشه . تجربه نشان داده که کشتن این افراد به هیچ عنوان از تکرار شدنشان جلوگیری نمیکند و آنهایی هم که هنوز آزادند از سرنوشت اینهایی که کشته میشوند درس نمیگیرند آنهایی هم که در آینده قراره زاده بشوند هم که اصلن اینها رو ندیدند که بخواهند متنبه بشوند یا بترسند که یک وقتی جانی و روان پریش نشوند .
از آنجایی که هیچ فردی از شکم مادرش جانی و آدم کش و ... بیرون نمی آید ، مطالعات روانشانسی روی این افراد و پیدا کردن منشا اینکه چرا این افراد این طوری شدند و در پی راه چاره بودن برای جلوگیری از تکثیرشان خیلی بیشتر کمک میکنه تا اعدام چپ و راستیشان .
کشتن این افراد درست مثل این میمونه که در یک شهری یا کشوری یک بیماری شیوع پیدا کرده و به جای پیدا کردن راه درمان بگیریم هر کسی که بیمار شده راه بکشیم و بسوزانیم و ...
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
خوب زندانی کردن هم با این منطق شما یک نوع پاک کردن صورت مساله است ، شخص مجرم را از میان اجتماع میگیریم ، فقط در مورد زندان احتمال آزادی دوباره او هست.
خیر تضمینی نیست ، ولی تضمین این هست که آن افراد که دیگر امیدی به بهبود آنها نیست دیگر این جرمها را تکرار نخواهند کرد.
خوب این چه نوع مجازاتی هست که شخص برود در یک بیمارستان روانی ، ۳ وعده غذا به او بدهند ، تلویزیون ، رادیو ، تخت خواب تمیز ، حمام و همه چی ، همین هست که یک بهانه برای مجرمین شده است که خود را به جنون میزنند و از مجازات فرار میکنند ، تازه همان مجازات حبس ابد ، در این مورد نیز بجای ۲۰ سال زیر ۳-۴ سال مجرم از بیمارستان مرخص میشود و هیچی به هیچی! بعد هم فکر میکنم تا به امروز هرچه مطلع در مورد اینکه چرا یک نفر کودک آزار میشود انجام شده است!
خوب این مثال شما اشتباه است ، معمولا انسان سالم نمیخواهد مریض شود ، ولی کسی که از روی قصد میرود و تجاوز یا قتل میکند مریض نیست ، بلکه مجرم است.
"A Land without a People for a People without a Land"
زندانی کردن فرصت مطالعه روی آنها را فراهم میکند .
آنهایی هم که امیدی به بهبودیشان نیست ، نمونه های بسیار خوبی برای مطالعات روانشانسی هستند .
خیر ، اگر هر مطالعه ای در این باره لازم بود انجام شده بود راه حل های مناسب برای آن هم ارائه شده بود و % ارتکاب به جرم از طریق درمان و آموزش های اجتماعی کاهش پیدا کرده بود .
کسی که از روی قصد میرود تجاوز میکند و آدم میکشد اتفاقن خیلی هم مریض است - روان آن شخص مریض است و باید مداوا شود و یا راه هایی برای درمان این افراد پیدا شود . مگر شما فقط بیماری را در ویروس و باکتری و کرم و تصادف و اینها میدانید ؟
دکتر ساسی
من متوجه هستم که قانع کردن انسانی به دینداری شما که از آداب و سنن 3، 4 هزار سال پیش پیروی میکنه چقدر سخته. بالاخره باید شماها هم روزی با قوانین و نرم های دنیای مدرن و انسانمدار کنار بیاید.[color="silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 01:34 am ---------- ارسال قبلی در 01:34 am ----------
این خیلی مسخره و تأسف باره که یک حکومت قاتل باشه و دستگاه قضاییش کشتارگاه انسان های آلوده یا مریض یا کسانی باشه که محصول تربیت ها و داشته های همون اجتماع هستند. جالبه کسانی که نظرشون درباره اعدام مثبت هست بیشتر دیندار هستند و در این باره استدلالاتی می کنند بر مبنای دخل و خرج نگهداشتن زندانی ها یا همون محصولات جامعه! اگر یک بیخدا مثلن من چنین حرفی میزدم فورن جوینده میومد میگفت شما ماتریالیست ها سود مادّی و فلان و فلان!
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
البته کسرا جان در همه جای آمریکا هم حکم اعدام وجود ندارد و تنها در برخی ایالاتش هست که همون هم کلی مخالف داره و احتمال برچیده شدنش هست .
دکتر ساسی
Anarchy (11-26-2010),kourosh_bikhoda (11-26-2010)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)