بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
متاسفم برات
متاسفم
نادانی را کنار بگذار
خودت داری میگی بچگی 0-13
من هم دارم زور میزنم که بفهمی این بازه 0-13 را چه بچگی بنامی چه کودکی چه شلغمی چه پرتقالی، همه یک معنا دارند.
گمون نمیکردن iq کسی اینجا زیر 60 باشه که همچین چیز ساده ای رو متوجه نباشه!
نکته: اولش که میگفتی بچگی 7-13 یهو شد 0-13؟ ما که به کسی نمیگیم، شما هم نگو..آره!
اصولن وقت من ارزشمند تر از اینه که مانند شما حزب بادی ها،
یکبار چسی روشنفکریم rationalist را خفه کند، و یکبار این دوست صهیونیستمان را!
شما هنوز تو فهم معنی بچه و کودک مشکل دارید، خردگرایی؟! پدافند از حقوق مرد؟!
دختر 11 ساله کودک نیست بچه هست؟!
من درست میگم، من میفهمم، من خیلی بارمه... جمع کنید دوستان اصلن زیبا نیست!
آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!
sonixax (04-17-2013)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (04-17-2013)
sonixax (04-17-2013)
آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!
sonixax (04-17-2013)
روشن است که تمام دانشمندان دنیا ! بین انسان 7 ساله و 11 ساله از نظر رده بندی سنی تفاوت قایل هستند !
حالا یکی به آن میگوید گروه سنی فلان ! یکی میگوید بچه ! یکی میگوید Middle Age
بر همین اساس هم کتابهای کودکان و یا بازیهای رایانه ای رده بندی میشوند :
Video game content rating system - Wikipedia, the free encyclopedia
همان طور که میبینید مثلن در استرالیا !
0 تا 7 سال میشود گروه سنی G
8 تا 11 میشود PG
12 تا 14 میشود M
و الا آخر .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
گناه ما چیست که شما سوادتان نمی کشد که دوران پیش از مدرسه رفتن با پس از آن متفاوت است؟
میخواستیم نشانتان دهیم زمانی که بدون سواد کافی به ادعا های دیگران برچسب "کس شعر" می زنید بدون آنکه یک جستجوی ناقابل بکنید چه مایه مضحک است که گویا فهمیدید که اینگونه خود را به در و دیوار می کوبید تا بلکه از زیر ادعای واهی خود شانه خالی کنید.
نگر من درباره ی "ایدئولوژی خردگرایی" در همان جستار موجود است و تا جایی که من یادمه مهربد گرامی هم با ایشان همسو بود.هرچه بیشتر دست و پا بزنید بیشتر نمایانگر بیسوادیتان می شود دوست عزیز.
sonixax (04-17-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)