بخش ویژه نگهداری حزبلی یا اَلی
بخش ویژه نگهداری حزبلی یا اَلی
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
از این فسیلهای زنده كه میتمرگن كنار آدم یه چیزی كوفت میكنند بعدش هی ملچ مولوچ میكند متنفرم در حد تیم ملی!
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
گاهی که توی این اتاقم از خواب بلند میشوم ، احساس میکنم که دنیا دور سرم میچرخد و ساعتها به سوسکهای کنار دیوار خیره میشوم ، دیگر با آنها دوست شدم و هر کدام نامی دارند ، مجید صبحها راس ساعت ۷ از درز لایه دیوار بیرون میآید و به سمت آشپزخانه میرود ، آن یکی هم که فکر کنم همسر او بود نامش را فریبا گذشتم ولی مورد او ، چون میخواستم زن و مرد بودن این سوسکها را تشخیص دهم یک سرنگ با ماده بیهوشی از دفتر دزدیدم و به زور به سوسک تزریق کردم تا حرکت نکند تا او را برگردانم و با ذره بین جنسیت او را تشخیص بدهم ، ولی چه خیال خامی! حالا دیگر مجید از وقتی همسر او را کشتم صبحها که بیدار میشود به من سلام نمیکند!
"A Land without a People for a People without a Land"
من و مجید خاطرههای زیادی با هم داریم ، مثلا یکبار جعفر خان که پدر بزرگ او هست سر پیری سیگاری شده بود و همیشه به جایی میرفت که آدمها سیگار میکشند تا بلکه دودی هم به او برسد ، ولی ما او را راضی کردیم که سیگار خوب نیست ، حالا فقط در لایه درز دیوار خود جلوی شومینه میشیند تمام روز و روزنامه را ۱۰ بر از اول تا آخر میخواند.
این ادم های ابله فکر میکنند با زندانی کردن من میتونند خودشونو نجات بدند:))
من فقط یک اقلیت تک نفره هستم:)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
من اعتراض دارم. چرا تیمارستان؟ تیمارستان بار توهین آمیز داره، لطفا تغییرش دهید به آسایشگاه روانی.
و اینکه بیماران روانی، دیوانه نیستند.
به جعفر خان زنگ زدم ، ایشون هم با تغییر نام این ساختمان ما به آسایش گاه روانی موافق هست ، بحر حال ایشون این پیر مراد ما هست و باید به نظر بزرگترها احترام گذاشت
Anarchy (11-23-2012),mamad1 (11-23-2012),sonixax (11-24-2012),undead_knight (11-23-2012),viviyan (11-23-2012)
دارالمجانین هم خوبه ها.
بار ادبی هم داره....
تیمارستان خوبه
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)