حالا کسی تحکمی سخن نگفته که!
رایگیری از اعضای فعالِ سایت برایِ بودن یا نبودنِ یک تالار هم به نظر چیز غریبی نمیآید.
حالا کسی تحکمی سخن نگفته که!
رایگیری از اعضای فعالِ سایت برایِ بودن یا نبودنِ یک تالار هم به نظر چیز غریبی نمیآید.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
من به محدودیت آلرژی دارم، بنابراین دلم نمیخواد رای به حذف مطلبی بدم. به جز این مشکلی هم با این تالار ندارم. قطعا باعث بالا رفتن آمار سایت هم میشه. خیلیا ممکنه بدینوسیله مطالب دیگر فروم رو ببینند و عضو فعال بشوند. پس نظر شخصی من اینه که باقی بمونه. و البته منتظر شنیدن دلایل مخالفان هم هستم.
من هم هم نگر کسرای گرامی هستم.شوربختانه این تالار از زمانی که مهربد رفت از رونق افتاده و باید فکری به حال اش بکنیم تا از این وضعیت در آید اما با حذف آن کاملا مخالفم.
من که نگفتم حق ندارند بیایند!خوشتان نمیآید به این تالار نیایید ، ولی حق ندارید به بقیه که میآیند بگویید شما هم حق ندارید بیایید.
ایراد من به نحوهی داستانپردازی شان است و بعد، اینکه این تالار با این مکاتبتها درخور شأن
اینجا نیست؛ مگر اینجا چاله میدان است؟
من فکر نمیکنم که خوانندگان اینجا هم از قشر سینهچاکان این خیالبافیهای آبکی/سکسی
تحت عنوان "هنر" اروتیک باشند! اینکه من حس خوشایندی به این داستانهای و حتی شاید
هنر اروتیک ندارم صرفاً سلیقهی شخصی ِ من است گرامی؛ ولی اینکه این حس را اینجا مطرح
کنم طبیعتاً دلیلی فراتر از حس شخصی و "منطق زنانه" دارد!
عضو کوشای مباحث جنسیتی! زیر زمین خانهی پدری خوش میگذرد؟ :)من هم هم نگر کسرای گرامی هستم.شوربختانه این تالار از زمانی که مهربد رفت از رونق افتاده و باید فکری به حال اش بکنیم تا از این وضعیت در آید اما با حذف آن کاملا مخالفم.
sonixax (06-19-2013)
من البته نمیدونم چی تو تالار،سکسی نوشته شده و تا حالا ندیدمش. داستان ها و عکسهای اروتیک هستن یا پورنوگرافی؟ من با اروتیک مشکلی ندارم و با پورن مشکل دارم. اگه هست بگید تا دیگه نیام تو تالار دفترچه..
sonixax (06-19-2013)
امیر شکلک یا عکسی از گذاشتی من نمیبینم. اگه میشه بنویس لطفا. احساست یا توضبح عکس یا هر چیزی که منظورت هست.
به نظر من در حال حاضر یکی از برجستهترین و چه بسی مهمترین آزمایشها برای سنجش اعتقاد و پایبندی دستگاهها/کسان به آازادی بیان، نوع برخورد آنها با پورن است. روشهایی هم که برای انکار وجود آن مورد استفاده قرار میگیرند جز در صورت خود یکی هستند: تضاد با حکم الهی، سست کردن بنیان خانواده، شیانگاری زنان، سخیف بودن محتوی و ...
زنده باد زندگی!
شکلک خنده/گریه است به حال ریاکاری شما. واقعا خارقالعاده است که پشت ظاهر رادیکالنمای فمینیسم، اندیشهای جریان دارد که چنان «سنتگراست» که خود سنت را هم به رسمیت نمیشناسد و میخواهد از آنهم پستر برود. «بدن من، انتخاب من»، مگر وقتی که بخواهید بازیگر فیلم پورن، مدل لباس، خودفروش، همسری فداکار، مادری از خودگذشته یا هر چیز دیگری که به هر نحوی هژمونی جنسی زنان را تهدید میکند بشوید، آنوقت حق انتخاب از پنجره به بیرون پرتاب میشود.
زنده باد زندگی!
منم باید برای شما شکلک تاسف بذارم که بدون اینکه بدونید دلیل واقعی من چی هست کلی برای خودتون تجزیه تحلیل میکنید.
sonixax (06-19-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)