آنارشیسم به نظر من یک رویاست. اینهم مثل سوسیالیسم توان اجرایی شدن نداره. ولی با افکار و ایده هایی که پشت سر آنارشیسم هستند و سعی میکنند دولت رو کوچک تر کنند موافقم. به خصوص در زمینه اقتصادی باید دست دولت تا جای ممکن بریده بشه. غیر از این آنارشیسم یک ایده ذهنی و البته شاید زیبا هم باشه. ولی من یک مقدار هم از این ایده ترس دارم. ترسم از اینه که چنانچه بخواد در جایی امتحان بشه همان بلاهایی رو بر سر مردم بیاره که کمونیسم آورد.نظرتان در مورد آنارشیسم؟
منظورتون از نبود، مرگ هست دیگه نه؟ اگر اینطور باشه فکر میکنم زمانی که درد و رنجی غیرقابل تسکین داشته باشم ترجیح بدم که نباشم.چه زمان نبودنتان را به بودنتان ترجیح میدهید؟
من از آثار نیچه فقط چنین گفت زرتشت رو مطالعه کردم. اطلاع زیادی از افکار و نظرات او جز از طرق غیرمستقیم ندارم. ولی به نظرم نیچه رو نمیپسندم به دلیل اینکه عرفانی و حکمت وار مینویسه. من از این آثار خیلی خوشم نمیاد و آثار آمیخته به منطق و دیالکتیک رو بیشتر میپسندم.نظرتان در مورد نیچه چیست؟
تا پیش از بحث های اقتصادی فکر میکردم راسل و آنارشی نظراتش شبیه من هست. آنارشی بخصوص بعد از تغییر نامش این احساس رو در من کمتر کرد. الان فکر میکنم نظرات من و میلاد خیلی شبیه هم هست. تقریبن در همه موارد نظراتش رو قبول دارم به جز برخی چیزها.نظرتان به کدام کاربران دفترچه نزدیکتر است؟ (سه تن را میتوانید انتخاب کنید)