با اینکه مجاهدین سازمانیافته ترین بخش اپوزوسیون هست ولی من گمون نکنم با این وضع موجود نه کار زیادی بتونند بکنند در داخل نه توان اصلاح داشته باشند.بنظر من این شکل حزبی خیلی وقته تاریخ مصرفش گذشته.
با اینکه مجاهدین سازمانیافته ترین بخش اپوزوسیون هست ولی من گمون نکنم با این وضع موجود نه کار زیادی بتونند بکنند در داخل نه توان اصلاح داشته باشند.بنظر من این شکل حزبی خیلی وقته تاریخ مصرفش گذشته.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
منظور من بیشتر این بود که چون امریکا این کار را کرده ممکن است در استراتژی خود تغییری داده باشد و این تغییر چقدر واقعیت دارد یا میتواند مفید یا مضر باشد، البته من جایی خواندم که این گروه با خرج کردن میلون ها دلار برای لابیگری و چرب کردن سبیل سناتورهای امریکایی توانسته این کار را انجام دهد و لزوما این کار دلیلی بر تغییر سیاست های امریکا در قبال ایران نیست.
مجاهدین خلق ضریب نفوذ اجتماعی ندارند و میان بخشهایی از جامعه که ناشناخته نیستند، به شدت مورد تنفر و بیزاری مردم هستند. من گمان میکنم این عمل از آن جهت بوده تا کشورهای اروپایی بتوانند به اعضای اخراج شدهی مجاهدین از اشرف پناه بدهند، چراکه نمیتوان توقع داشت به اعضای یک سازمان تروریستی پناهندگی سیاسی داده بشود!
شماری از بهترین جوانهای این مملکت را مسعود رجوی، که نماد کلاسیک یک «جنونپیشه» به حساب میآید در آن مسخرهبازی «فروغ جاویدان» به کشتن داد، چنانکه یکسری در جبههها مردند، و بسیاری را به بهانهی آن در زندانها اعدام کردند.. سران مجاهدین یک روز باید محاکمه بشوند.
زنده باد زندگی!
من برام جالبه این پولها رو امروز اینها از کجا میارند؟
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
بیست سال مزدوری برای صدام حسین، و کمک به او برای سرکوب کردان و ...
زنده باد زندگی!
توی این مقاله تا حدودی ذکر شده از کجا می آورند.
Iranian exiles, DC lobbyists and the campaign to delist the MEK
چقدر مگه پول گرفتن از صدام که هنوز اینجور میتونند ولخرجی کنند؟!!!!!!!!!!
راستش از مجهولات است که این پولها را از کجا میآورند، مقالهای که نوکتورن لینک داده مبالغی بسیار ناچیز را شامل میشود که در قیاس با خرجهای این گروه هیچ به نظر میرسند. اما من از هیچ چیز شگفتزده نخواهم شد، از دست داشتن اینها در قاچاق مواد مخدر یا اسلحه گرفته تا قتل برای پول. مجاهدین خلق نشان دادهاند که به هیچ چیز پایبند نیستند، و حاضرند برای باقی ماندن دست به هر کاری بزنند.
زنده باد زندگی!
دوستان جنگ میان لاریجانیها و احمدینژاد را چگونه تعبیر میکنند؟ آیا شاهد سرشاخ شدن جناحهای جدید قدرت در نظام مقدس هستیم؟ یا جنگ زرگریست؟
زنده باد زندگی!
این دعوا در ادامه اختلافاتی است که میان رهبری و رییس جمهوری از مدت ها پیش آغاز شده یود.
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)