نوشته اصلی از سوی
sonixax
همینجا شما باید ثابت کنید پیشفرض ها غلطه!!! با توجه به بحثی که با شما داشتم مشخصن نه اطلاعات درست و درمانی از تاریخ اسلام دارید! نه از خود اسلام و قوانینش! حالا چه طوری اثبات رو به هم زدید! کنجکاوم بدونم چطوری!
چه جالب بنده هم با توجه به مباحثی که با شما داشتم به همین نتیجه رسیدم که شما اطلاعات چندانی راجع به اسلام و تاریخش و قوانینش ندارید.
اگر شما تازه کتاب سیره ابن اسحاق بدستتان رسیده ، بنده در ده سالگی ام آن را خوانده ام! تاریخ اسلام را بطور کامل چه از دید تاریخ نگاران مسلمان و چه از دید غیر مسلمانان خوانده ام .
در ضمن کلی کتاب در باب حدیث شناسی و ......خوانده ام تا به هر روایتی اعتماد نکنم بخصوص روایاتی که چرت بودنشان فریاد می زند ولی دوستان آنتی اسلام آن را درست و معتبر می دانند.
کتب اصلی فقه را هم خوانده ام. آدمی باید در باره دین و آیینش تحقیق کند . بنده ام از همان کودکی شروع به تحقیق کردم ..........و از دینم چیزی جز مهربانی ندیدم.
و آیینم نظر انداختن بر روی خوبان شد
و دینم مهرورزی مهربانی مهرافشانی است
لباسم قرمز براق چون خون در وضوی عشق
نگارم کشته در صحراست چون یحیی است قربانی است
نوشته اصلی از سوی
sonixax
شهود! یعنی دیدن - پس مثلن در اینجا شما به چشم خود محمد رو دیدید! یا با چشم خودتون دیدید که الله اومده زمین گفته این پیامبر منه پس دینش بر حقه! یا خودتون دیدید که محمد دست علی رو گرفته گفته این بعد از منه و خلاصه هر آنچه پایه های باور شما رو تشکیل داده عینن دیدید!!!
من به این مدل ادعاها میگم جوگیری! چون در بهترین حالت شما یک سری چیزها رو احساس کردید! مثلن میخواستید یک کاری بکنید دست به دامن دعا شدید بعد اون کاره شده در استدلال و منطق تخته شده و احساس کردید که کار خدا بوده و بهتون حال داده! پس اسم اینها رو نمیش گذاشت شهود!
اسلام دینیه که حتا ورود بهش با دروغ شروع میشه :
اشهد ان لا اله الا الله واشهد ان محمد رسول الله
یعنی شما شهادت میدید که خدایی به جز الله نیست و باز شهادت میدید که مهمد پیامبر همون خداست!!! حالا شما (منظور شخصی که داره اسلام میاره و اینها رو برای ورود به اسلام به زبان میاره) چه طوری رفتید کل کائنات رو گشتید و خدایی به جز الله پیدا نکردید! (تازه الله رو هم دیدید) و بعدش باز شهادت دادید (یعنی دیدید) اون هم با فاصله زمانی 1400 سال که الله محمد رو کرده پیامبر خودش کلی جای بحث و گفتگو داره.
خب بستگی دارد با چه چشمی ببینید! با چشم سر یا با چشم دل؟ چشم سر که دیدِ محدودی دارد و تا فاصله ی محدودی را می تواند ببیند که اگر نبود تلسکوپ و میکروسکوپ اختراع نمی شدند جانم!! پس خیلی کارآمد نیست ولی با چشم دل می توان تا انتهای احساس رفت تمام هستی را دید ......... بقول هاتف اصفهانی:چشم دل باز کن که جان بینی
آنچه نادیدنی است آن بینی
گر به اقلیم عشق روی آری
همه آفاق گلستان بینی
بر همه اهل آن زمین به مراد
گردش دور آسمان بینی
آنچه بینی دلت همان خواهد
وانچه خواهد دلت همان بینی
بیسر و پا گدای آن جا را
سر به ملک جهان گران بینی
هم در آن پا برهنه قومی را
پای بر فرق فرقدان بینی
هم در آن سر برهنه جمعی را
بر سر از عرش سایبان بینی
گاه وجد و سماع هر یک را
بر دو کون آستینفشان بینی
دل هر ذره را که بشکافی
آفتابیش در میان بینی
هرچه داری اگر به عشق دهی
کافرم گر جوی زیان بینی
جان گدازی اگر به آتش عشق
عشق را کیمیای جان بینی
از مضیق جهات درگذری
وسعت ملک لامکان بینی
آنچه نشنیده گوش آن شنوی
وانچه نادیده چشم آن بینی
تا به جایی رساندت که یکی
از جهان و جهانیان بینی
با یکی عشق ورز از دل و جان
تا به عینالیقین عیان بینی
که یکی هست و هیچ نیست جز او
وحده لااله الاهو
نوشته اصلی از سوی
sonixax
همون طوری که گفتم این یک باور غلط و عامیانه هستش! اروپایی ها با اینکه بیشترین تعداد خداناباور رو در خودشون دارند در عین حال خرافاتی ترین و مذهبی ترین افراد دنیا رو هم توی خودشون جا دادند! اینکه یک کسی در انتخابات برنده میشه ربطی به مذهب و مسایل مذهبی نداره! به جز ایران و یک سری کشور ابوداعشی دیگه در دنیا هیچ کشوری نیست که مردمش دین و مذهب رو ملاک برتری قرار بدند برای سیاست و ... اگر بخوایم اینطوری حساب کنیم باراک حسین اوبامای پروتستان!!!! (خودتون تا تهش رو حساب کنید) اصلن نباید رئیس جمهور آمریکا میشد!!!!
شما یکسر بیایید آمریکا یک مدتی را اینجا زندگی کنید تا بفهمید من چی می گم. خود اروپاییان هم که به آمریکا مهاجرت کرده اند هم معترفند. یکشنبه ها کلیسا می روند و....... البته نسل جوانشان خب چی بگم....
در ضمن مذهبی بودن یک مسیحی غربی خب معلوم است که شبیه یک داعشی و سلفی نیست!!! آدمهای معتقد تری هستند . اتفاقا آمریکایی ها خرافاتی هستند خرافات که همه جا هست........ مثلا به چوب کوبیدن برای چشم نخوردن!!!!
همین اوباما جرات دارد بگوید از همسرش جدا شده؟؟بعد اورلاند را با آن وضع در فرانسه در نظر بگیرید!!
من هنوز با استادم مشکل دارم شما چرا هی بحث را بجای دیگری می برید؟
بجای ترولینگ راهنمایی کنید لطفاً!