شک نکنید که هیچ چیز از دست نداده اید .
من اکس باکس اول رو مدل آرکید خریدم و مودش کردم :دی
اکس باکس دوم رو وقتی کینکت اومد خریدم که کینکت باندل بود و همش 30 دقیقه با کینکت بازی کردم و بعدش دیگه روشنش نکردم . جفتشون رو هم الان دارم گذاشتم دکور :))))
بازیهای انحصاری زیبایی از نظر من نداره ، بازی های انحصاری PlayStation خیلی بهتره . جویستیکهای اکس باکس هم من باهاشون حال نمیکنم .
از این طرف یک نینتندو وی مود شده هم دارم که خودم شخصن چیپ رو روش اینستال کردم و HBC رو نصب کردم . باور کنید تجربه ای که با وی داشتم با هیچ کنسولی نداشتم در تمام عمرم .
پلی استیشن رو هم هرگز دستکاری نکردم و تقریبن فقط بازی آکبند خریدم بیشتر بازی ها همین مسخره بازی سریال بده که بتونی آنلاین بازی کنی . فقط چند تا بازی رو دست دو خریدم .
درست مثل خودتان The Last Of us البته اینجا آمده ولی هنوز نخریدم . God Of War آخری رو هم خریدم این پست ابله تحویلمان نداد پول پستش رو هم گرفت !!!! ولی تحویل نداد از پست شکایت کردم همین روزهاست که کارکنان این شعبه را بفرستم منزل آب خونک بخورند تا دیگر با مشتری رفتار نژادپرستانه نداشته باشند . به دادگاه ، شعبه مرکزی پست و بیش از ده گروه حقوق بشری دولتی و غیر دولتی و مدیاها و ... شکایت را فرستاده ام
بازی دیگه ای که منتظرش هستم Metal Gear Solid V: The Phantom Pain هستش و همچنین GTA V اینها قطعن شاهکار هستند .
یک چیزی هم شینجی میکامی داره درست میکنه به نام The Evil Within هر چند که خیلی بهش امید ندارم ولی صبر میکنم بیاد ببینم چه طور میشه . به هر حال سازنده اش آدم بزرگیست .