شما تا می توانید قرآن بخوانید. امروز مشخص شده مفاهیم نسبیتی در قرآن به جهانیان شناخته شده و اینشتن آن را به نام خودش جا زده. آیاتی به روز ۵۰هزار سال اشاره و اتساع زمان را تبیین کرده اند.
شما تا می توانید قرآن بخوانید. امروز مشخص شده مفاهیم نسبیتی در قرآن به جهانیان شناخته شده و اینشتن آن را به نام خودش جا زده. آیاتی به روز ۵۰هزار سال اشاره و اتساع زمان را تبیین کرده اند.
یا حسن! شیخ حسن!
نرمش قهرمانانه حق مسلم ماست.
ترامپ با لغو برجام میخی بر تابوت آمریکا زد.
یالثارت الحسین
امروز حزب الله با سلاح منطق و گفتگو مشت محکمی بر دهان دشمنان اسلام و انقلاب می کوبد.
حزب الله! یا علی! تا آزادی قدس یک یا حسین بیش نیست!
درود
این کتاب به زبان ساده بدون فرمول توضیح داده. بعدا من فرمولها را هم می نویسم.=
دانلود کتاب نظریه نسبیت چیست؟
sonixax (08-02-2014)
درود
این کتاب به زبان ساده بدون فرمول توضیح داده. بعدا من فرمولها را هم می نویسم.=
دانلود کتاب نظریه نسبیت چیست؟
sonixax (08-02-2014)
از لحاظ فرمولی اول اینکه وقتی دو یا چند جسم با سرعتهای مختلف در حرکتند یعنی اندازه یا جهت حرکت متفاوت است سرعت نسبی آنها با تبدیلات محور مختصات آنها به روش تبدیلات گالیله انجام می شود.
در نزدیکی سرعت نور این تبدیلات جوابگو نیست و از تبدیلات لورنتس برای حل سرعت و ... نسبی استفاده می شود.
برای مشاهده فرمولها به لینکهای زیر مراجعه کنید:
تبدیل لورنتس - WiKi
ترادیسیهای گالیله - WiKi
kourosh_bikhoda (08-06-2014),Russell (08-02-2014),sonixax (08-02-2014)
اینشتن ادامه دهنده راه لورنتس فیزیکدان هلندی بود:
هندریک لورنتز - WiKi
sonixax (08-02-2014)
شک دارم موضوع به این سادگی باشد! اگر اینشتین این را گفته؛ احتمالا قصد داشته آن جوان جویای نام را، بپیچاند!
در نسبیت خاص هنگامی که سرعت یک جسم افزایش می یابد و یا از نیروی گرانش کمتر تاثیر می پذیرد، زمان برای آن جسم کند می شود. یعنی برای هر جسم، گذر زمان ویژه و مستقل می باشد.
همچون نمونه معروف دوقلوها.
آیا می توانید چگونگی وقوع این پدیده ها را توضیح دهید؟
...و به این موجودات دوپا بگو: آن ارادهای است مهیب که قدرت آن مهلک است!!
Rationalist (08-10-2014),sonixax (08-07-2014)
...و به این موجودات دوپا بگو: آن ارادهای است مهیب که قدرت آن مهلک است!!
sonixax (08-22-2014),undead_knight (08-22-2014)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
sonixax (08-22-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)