بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
یک چیستان مزداهیکی:
با شمارگان 8, 8, 3, 3 و کاربرد دلخواه از چهار عملگر +, ÷, ×، - به برآیند (حاصل) 24 برسید.
همه شمارهها میبایستی بکار روند (تنها یکبار). کاربرد پرانتز نیز دلخواه است.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
مهربد جان من این را چند مدل حل کردم ! ولی به هر حال خرده دار میشود !
[spoiler]
(۸ × ۸) ÷ (۳ + ۳) = ۲۴،۳
۸ ÷ (۳-(۸÷۳)) = ۲۴،۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۲
ولی اگر فاکتوریل هم قبول است میشود :
((۸ × ۳!) ÷ ۳) + ۸ = ۲۴
(۸ - ۳)! ÷ (۸ - ۳) = ۲۴
از طریق ریشه سوم هم میشه - چون نوشتنش رو به زبان ریاضی بلد نیستم توضیح میدم .
ریشه سوم عدد ۸ میشه ۲ .
حالا اگر فاکتوریل ۲ ضرب در ۲ رو بگیریم میشه :
۱ × ۲ × ۳ × ۴ = ۲۴
ولی راحت ترین و قابل درک ترین راهش اینه که ۸ رو با ۸ جمع ببندیم و یک جذر (ریشه دوم) ازش بگیریم که میشه برابر ۴ و بعدش ضرب در ۳ + ۳ بکنیم
[/spoiler]
من این راه ها رو بلد بودم .
راه جدید تر بلدید بگید
ویرایش از سوی Mehrbod : 06-23-2012 در ساعت 11:48 PM
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
آفرین! راه درست همین است:
آن خردهاش از گرد شدن خوارزم میاید، مهم نیست:نوشته اصلی از سوی sonixax
http://en.wikipedia.org/wiki/Floatin...error_analysis
راههای دیگر هم گیرا بودند
اندکی فرانمود در شیوه رسیدن به پاسخ؟
ویرایش از سوی Mehrbod : 06-23-2012 در ساعت 11:47 PM
—مزدک بامداد
همین راهی که نوشتید رو دوران دبیرستان یکی از معلمین ریاضی بهمون یاد داده بود و من از همون موقع گیر این خرده ی تهش بودم
فاکتوریل اولی هم اکتشافات گروهی بچه ها بود
فاکتوریلهای دوم و سوم را هم یک جایی خوانده بودم ! درست یادم نیست . فکر کنم توی یکی از این مجله هایی بود که قبل از آزمون آینده سازان بهمون میدادند !
آن آخری که جذر دارد را هم خودمان پیدا کرده بودیم ! ولی نمره اش را نگرفتیم ! چون دیگر دیر شده بود
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
اینیکی جوابش رند رند میشود 24
[spoiler]
آن خرده ها برای تقسیم هست بجای گرفتن مخرج مشترک کسرها
۸ ÷ (۳-(۸÷۳)) = ۲۴،۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۲
[/spoiler]
ویرایش از سوی Mehrbod : 06-24-2012 در ساعت 11:33 AM
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
چیستان جدید چیه؟
—مزدک بامداد
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)