To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
منکه گفتم اهل این کارها نیستم.نیاز نیست کار خاصی بکنید، فقط خودتان را در دسترس قرار بدهید. یعنی به محیطهای اجتماعی بروید و اجازه بدهید دخترانی که از شما خوششان میآید بهتان نزدیک بشوند. هر آدمی، فارغ از کیفیاتی که دارد، مورد پسند دستکم هزاران نفر دیگر در جهان است.
دنبال چیزهای علاف گونه نمیروم.
بعدش هم خب نمیذارم نزدیک بشن! چون بنظرم اینطوری آخر ابتذال و بی معنیه.
کار باید روی اصول و محکم و مایه دار باشه.
از این بچه بازیها اصلا خوشم نمیاد.
به تشیع چه ربطی داره؟اینهم از دستاوردهای تشیع.
منکه اصلا مذهبی هم نیستم.
sonixax (02-06-2013)
شما این همه که دارید وقت میذارید مهارش کنید, اگه میخواستید طبیعی ارضاش کنید که بهتر بود, وقت و انرژی تون هم کمتر گرفته میشد!
فکرتون هم اینقدر مشغول نبود!
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (02-06-2013),undead_knight (02-06-2013)
فلانی جان پیشنهاد میکنم برای این کار ، سرگذشت آغا محمد خان قاجار رو یه دور بخونی!!
شک دارم اساسا!
حالا گفتم قرصی چیزی شاید باشه بخوریم زود خوب بشه
این همه علم و فناوری و پزشکی آخه!!
یه مدت هم میخواستم صیغه کنم.
حتی دامادمون گفت اگر بخوای من برات پیدا میکنم.
البته بعد از اینکه فهمید ازدواج واسه من کاملا منتفی است و هیچ راهی نداره.
ولی خب من حساب کردم اگر من این کار رو بکنم اونوقت فردا دامادمون کار مشابهی بکنه و زندگی خواهرم خراب بشه چی!!
کلا جالب و الگو و پشتوانهء خوبی نیست دیگه. نه؟
من نمیخوام خانوادم کوچکترین آسیبی ببینن. بخصوص مادرم. ترجیح میدم تا آخر عمر عزب بمونم اما مادرم راحت و ازم راضی باشه منم راضی ترم. نمیخوام کوچکترین فشار و رنجی رو بهش تحمیل کنم. پول هم داشته باشم خب برای زندگی خودم و مادرم لازم دارم.
کلیتش سکس برای من مهمترین مسئلهء زندگی نیست. قدرت و آرامش و راستی برام مهمتره و اگر اینا رو داشته باشم درحد حداقل راضی هستم.
ولی خب اذیت میکنه و وقت و انرژی ازم میگیره.
شما نسبت به خانواده خیلی احساس مسئولیت میکنید که شایسته ی تحسینه اما فکر نمیکنید در اینکار افراط کرده باشید؟
بهرحال شما یه سری نیاز دارید و سرکوبشون حتما مشکل ساز خواهد شد.مثلا عصبیتر میشید یا بی حوصله تر و...
شایدم اعتماد بنفس کافی ندارید.
برخی از پسرها سعی میکنن که بدختری پیشنهاد دوستی ندن چون میترسن که جواب دختر نه باشه و غرورشون جریحه داربشه که در واقع اینطور نیست.
این احتمال هم وجود داره که هنوز دختر ایده آلتون پیدا نشده .بقول معروف مشکل پسندباشید.
نه.
ما در گذشته زندگی سختی داشتیم و مادرم بخاطر ما خیلی فداکاری کرد و ما رو رها نکرد. زن مظلوم و آسیب پذیریه.
هرگز امکان نداره چیزی رو بر آسایشش ترجیح بدم.
بعدم کلا خانوادهء کم جمعیت و منزوی و تنهایی هستیم. باید حامی هم باشیم. هیچکس دیگری رو نداریم.
نه اونقدرها هم فکر نمیکنم.بهرحال شما یه سری نیاز دارید و سرکوبشون حتما مشکل ساز خواهد شد.مثلا عصبیتر میشید یا بی حوصله تر و...
تاحالا که گذروندیم. و تسلطم خوب بوده و حتی رو به پیشرفت.
فکر کنم بحران های بزرگی رو پشت سر گذاشتم.
الان دیگه احتمال عدم کنترل و خشونت و کارهای خطرناک فکر نمیکنم باشه برام.
دست راست و چپ پس برای چی هست؟
"A Land without a People for a People without a Land"
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)