"A Land without a People for a People without a Land"
Russell (05-26-2014)
یه عکس قدیمی تر از همون بانوی محترمه جهت مقایسه !!
من عموما معیارهای زیباییشناسی دقیقی دارم، کمتر دختری از فیلتر زیباییشناسی من به سلامت عبور میکند. اما با این اوصاف حاضرم به تحقرانهترین وجه من الوجوه بتای رمانتیک درون را با عارفانهترین و عاشقانهترین عبارات ممکنه به این فرشته عرضه کنم و خشتک خویش را به معنای تحتالفظی کلمه، یا چه بسا فراتر از معنای آن جهت رسیدن به یک تار از پشم کُس او «جر» بدهم:
پیش از هر چیز باید بگویم که واقعیتِ امر من حاضرم با هشتاد درصد تمامِ زنهای بالغ و جوان ِ جهان آمیزش جنسی داشته باشم و فرتوری اگر اینجا قرار میدهم به این معنا نیست که به زنهای خیلی دستِ بالا دسترسی دارم و بع سادگی میتوانم بینشان انتخاب داشته باشم، بلکه پیشفرض میگیرم که اگر بخواهم میانِ همهی زنهایی که تاکنون دیدهام چندتا به عنوانِ موردِ پسندترین گزینش کنم، سلیقهام به کدام رای میدهد.
من کلا از چهرههای ساده و شستهرفته خوشم نمیآید و باید یک پیچیدگی منحصر به فردی در چهرهی زن باشد تا مجدوباش شوم. فعلا برای شروع و دستگرمی این یکی را داشته باشید تا بعد :
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
میان عکس ها تنها آنکه داریوش گذاشته 10 می گیرد،آنهم به شرطی که از زوایای دیگر به این زیبایی باشد.در ضمن دوستان گویا یادتان رفته از هیکل هم عکس بگذارید،بویژه باسن.رعایت کنید عزیران.
Anarchy (05-27-2014)
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Anarchy (05-27-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)