اعوذبالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین الرحمن الرحیم مالک یوم الدین ایاک نعبدوایاک نستعین اهدناالصراط المستقیم صراط الذین انعمت علیهم غیرالمغضوب علیهم ولاالضالین پناه می برم به خداوندازسرکش خیلی رانده به نام خداوندمهرگسترخیلی مهربان پسندیده گفتن براخداوندپرورنده جهانیان مهرگسترخیلی مهربان دارای روزی آییندار آره ای تورا بنده ایم هم آره ای تورایاوری می خواهیم نشان بده مان راستراه خیلی پابرجاشده راستراه کسانی سراسر بخشانيشان دیگری خشمهاشده برشان هم نه گمراهان
Hezbollah_YaHasan (11-12-2014)
Anarchy (11-13-2014),kourosh_bikhoda (11-13-2014)
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
"وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ أَنفِقُوا مِمَّا رَزَقَكُمُ اللَّهُ قَالَ الَّذِینَ كَفَرُوا لِلَّذِینَ آمَنُوا أَنُطْعِمُ مَن لَّوْ یَشَاءُ اللَّهُ أَطْعَمَهُ إِنْ أَنتُمْ إِلَّا فِی ضَلَالٍ مُّبِینٍ (47)یس"
"هم گداری گفته شد تاایشان را بپردازید از چه توشه دادتان خداوند گفته ء کسانی که روپوشاندند به کسانی که باور کردند آیا بخورانیم کسی را گر می خواهد خداوند خوراندش چون نیستید شما جز در تاریکی های آشکار گشته 47 یس"
بیزار است خداوند هم بیزارم از هر روپوشنده که نه کمک خواهد کرد نه باور به خداوند دارد تازه اگر کمک کرد گفت ما از خداوند دلسوزتریم
ای روپوشنده های همتا گذار نیستید که بیچاره کنید خداوند را هم مژده می دهمتان به ناگواری ها دردناک
اعوذبالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین الرحمن الرحیم مالک یوم الدین ایاک نعبدوایاک نستعین اهدناالصراط المستقیم صراط الذین انعمت علیهم غیرالمغضوب علیهم ولاالضالین پناه می برم به خداوندازسرکش خیلی رانده به نام خداوندمهرگسترخیلی مهربان پسندیده گفتن براخداوندپرورنده جهانیان مهرگسترخیلی مهربان دارای روزی آییندار آره ای تورا بنده ایم هم آره ای تورایاوری می خواهیم نشان بده مان راستراه خیلی پابرجاشده راستراه کسانی سراسر بخشانيشان دیگری خشمهاشده برشان هم نه گمراهان
Hezbollah_YaHasan (11-13-2014)
Anarchy (11-13-2014),kourosh_bikhoda (11-13-2014),sonixax (11-13-2014)
Anarchy (11-13-2014),sonixax (11-13-2014),مزدك بامداد (11-13-2014)
ویرایش از سوی mbk : 11-13-2014 در ساعت 02:05 PM
Anarchy (11-13-2014)
لله خودش دستی دستی (مخصوصا) این کار را کرده تا زور بازو (ضرب شصت) خودش را به رخ بکشد. الله است دیگر. هه هه. و نیز میخواهد ببیند که چه کسی به آن بد بخت کمک میکند تا او را به بهشت ببرد و حوری و غلمان آاش بدهد. الله است دیگر. هه ههالله از این کارهای دستی دستی (مخسوسنی) خیلی کرده است. ازش پرسدند تو این که میگویی من ماه را برای روشنایی شب آفریدم پس چرا بیشتر شبها یا نیست یا ریزه است? .
گفت : اها. ما خودمان دستی دستی این کار را کردیم که از آن برای گاهنامه (تقویم) سود ببرید و بدانید کی روزه بگیرید، به حج بروید. شوخی نیست الله است دیگر.
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)