چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
اون رو من نمیدانم. امّا میدانم که اسلامگرایان، بر پایهی ایمانی که به الله (= خیرالماکرین) دارند، از هیچ خباثتی (در راهِ جهاد و دفاع از اسلام) رویگردان نیستند.
برای توضیحاتِ بیشتر به این جستار مراجعه نمایید:
قرآن "خدایِ اسلام" را مکّارترین مکّاران مینامد!!!
http://www.daftarche.com/showthread....ینامد!!!
وبلاگِ من: پژوهشهای شاهپور برنابا جویندهآنچه مقدّس است، به سگان مدهید و مرواریدهای خود را پیش خوکان میندازید، مبادا آنها را پایمال کنند و برگردند و شما را بِدَرند. (متی ۷ : ۶)
فرزندان این عصر در مناسبات خود با همعصران خویش از فرزندان نور عاقلترند. (لوقا ۱۶ : ۹)
(ترجمهیِ هزارهیِ نو)
خیر .
---------- ارسال جدید اضافه شده در 08:24 PM ---------- ارسال قبلی در 08:17 PM ----------
کاربران گرامی
آگاه باشید شمار ۳ BBCode تازه برای آسایش شما به تارنما افزوده شده است که شامل :
: برای خط کشیدن روی یک نوشته
: برای نوشته های انگلیسی (چیدمان نوشته به شکل چپ به راست)
: برای نوشته های راست به چپ (از پیش چیدمان نوشته های تارنما راست به چپ است و استفاده از این کد بایسته نیست)
کاربر ارجمند Russell برای گردانندگی تالار "تلفن های همراه" گمارده شدند. امید است سایر کاربران گرامی با ایشان در راه رونق گفتمان ها همکاری نمایند.
Anarchy (12-04-2010),kourosh_bikhoda (12-04-2010),Russell (12-04-2010),sonic (12-04-2010),sonixax (12-04-2010)
کاربر Kamran به فرنود دوری از تارنما برای بیش از ۲۳ روز، از گردانندگی تالارهای انجمن کنار گذارده شد. با سپاس از همکاری و تلاش ایشان و آرزوی بهروزی فزاینده، از کاربران ارجمندی که در این زمینه خواستار همکاری هستند درخواست میشود آن را در جستار پیشنهاد مدیریت تالارها و کناره گیری مدیران درمیان بگذارند.
با درود.
من استعفای خودم رو از مدیریت اعلام میکنم و تا مدتی طولانی فعلا اینجا نخواهم بود ، امید است در راستای اهداف تالار که به دست آوردن حقوق بر حق مردم مظلوم فلسطین و آزادی بیان از دست رفته نئو نازیهای اروپاست کوشا باشید ، هرچه هم خواستید پشت سر ما بگویید که کم آورد و اینها ، فعلا
"A Land without a People for a People without a Land"
امیدوار بودم جناب کسرا جنبه ی نقد عملکرد حکومت و دولت مورد پسندش را داشته باشد و در رابطه با منتقدان آن به مانند بسیجیان انتحاری عمل نکند و هر کسی که خلاف باور ایشان را دارد را نازی و راسیست و ... ننامد - گویا امید بیخودی بود .
کسرا جان فقط یک نکته را به شما گوشزد میکنم آزادی بیان و حقوق بشر انحصاری مال شما یهودیان گرامی نیست
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (12-20-2010),kourosh_bikhoda (12-20-2010),Russell (12-20-2010)
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
kourosh_bikhoda (12-20-2010),Russell (12-20-2010),sonixax (12-20-2010)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)